A baba mindig elfekszi a fulet, mit lehet csinalni?
Apámnak volt ennyi esze. Mindig azt mondta, anyám miatt áll el a fülem, mert nem volt képes lesimítani, amikor lefektetett....
Továbbra sem ag az oka, hanem ahogy már írta előttem a valaszado, egy porc okozza.
Vannak ilyen fülpántok, miért nem használsz olyat?
Én pl így jártam, a szüleim is ezt mesélték, hogy alágyűrtem feszt a puha fülem, előtte nem ilyen volt. De orvos is megerősített benne, egyértelműen látszik is hogy mitől lett ilyen. A genetikai tök máshogy néz ki mint amilyen nekem van. Az enyém pl alig látszik. Szoros copfokat azért nem hordok. Ha férfi lennék rövid hajjal azért zavarna. Tudom, hogy sokan állítják, hogy ez csak és kizárólag genetika, de nem az! Meg azért rohadt nagy véletlen, hogy a családban senkinek nem ilyen de nekem genetikusan igen. Meg csak az a fülem, amivel ezt csináltam a másik nem.
Valamennyit tud torzulni egyébként
De az elálló fül az nem ettől lesz
Én lesimítottam mert félbehajlott mindig szopinál és már látszott amúgy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!