Baba súlygyarapodása, mit gondoltok?
Mi a kérdés????
Semmit nem írsz,csak szabadkozol
Menynivel született?
Utána hogy gyarapodott?
Fél évesen?
1 évesen?
Stb?
Mi a kérdés????
Baba súlygyarapodása, mit gondoltok? Ez a kérdés, hogy mit gondoltok erről a helyzetről.
Semmit nem írsz,csak szabadkozol
Nem szabadkozok, hanem leírtam a helyzetünket, nézd:
"Annyira már nem baba, 14 hónapos. Viszont nagyon lassan hízik, és egy hónapja is ugyanennyi volt. A v.nő aggódik nagyon, de sem a gyerekorvosunk, sem én nem izgulunk emiatt, főleg, hogy vérvételen is voltunk és semmi gond nincsen. Egyébként eszik mindent, csak nem zabál. Jobban szereti a zöldséget, gyümölcsöt, mint a gluténos kajákat (ami egyáltalán nem baj), és pl az édességet nem szereti. A teát is üresen issza, szoval nem hízékony és kész.
Menynivel született?
3300 g
Utána hogy gyarapodott?
Lassan. 5 hós kora óta havi 200 g-okat hízott, vagy annál kevesebbet. Egyszer hízott 300 g-ot.
Fél évesen?
6200 g
1 évesen?
7440
Most 7900 g, és a múlt hónapban is ugyanennyi volt, ami miatt aggódik a vnő. Folytköv
Stb?
A 4 éves fiam az elmúlt 2 évben összesen 3 kgot hízott, így most 15kg. Mivel én hat évesen nem voltam ennyi, nem aggódom. Szerintem te se tedd. Tömni úgysem fogod.
Ilyenkor már lelassul a gyarapodás, mert sokkal többet mozognak, mint előtte.
Nem irod a babád mostani magasságát, de ha az egy éves korában mért adatokat nézem, akkor szerintem jók az arányai. Az én kislányom még ennél is könnyebb volt a 68 cm-hez. A hízás ilyenkor már lassabb, sokat mozognak es "nem érnek rá" enni, mert a világ érdekesebb :)
Ami viszont picit kevésnek tünik nekem, az az egy éves kori hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!