Baba súlygyarapodása, mit gondoltok?
Ti átlagos magasságúak vagytok? A mi orvosunk mindig azt mondja,hogy kisebb szülök gyerekei ált. súlyra is kisebbek, nem csak hosszra. Viszont nálunk (nem Magyarország), már egy-két êves korban küldenek endokrinológushoz, ha indokoltnak tartják: pl. tartósan fennálló lassú növekedés, ha a baba tartósan a hármas percentilis alatt van, vagy ha a méretei nagyon elütnek a szülöi mintától (pl fura ha egy 180 cm anyának és egy 190 cm-es apának a gyereke sokkal kisebb,mint az átlag).
A 86 cm-es egy evest én személy szerint szintén megnézetném, de ha van a képben egy két méteres apuka, vagy nagypapa, akkor már nem olyan furcsa.
Az orvosod szerint akkor tulajdonképpen minden ok, csak a védöno aggodalmaskodik, te pedig megerösitést szeretnél, hogy nem kell aggódnod?
23-as, na végre valaki, akit az is érdekel, hogy mi, szülők milyen magasak vagyunk. NEM, nem vagyunk magasak, én 163, férjem 173 cm.
"Az orvosod szerint akkor tulajdonképpen minden ok, csak a védöno aggodalmaskodik, te pedig megerösitést szeretnél, hogy nem kell aggódnod?"
Pontosan. De mondom, azért annyira nem ész nélkül, mert mint írtam, vérvtelen már voltunk nem is egyszer, és nyilván, ha bármi más kiderül és a doki küld, megyünk.
Utolsó ez a gastros dolog azért a fejemben marad. Mondjuk ha később mennénk is, akkor biztosan magánban, mert már annyira elege lett a lányomnak a sok vérvételtől, hogy ordít, ha ilyen helyre megyünk be. Magánban meg azért mégiscsak más, legalábbis nem kell fél napokat ott tölteni. MÉg egy kérsésem lenne Hozád, a gastron hány vérvétel kell a megállapításhoz? Mondjuk ha pozitív lesz, akkor van további vérvétel is?
Egyébként mi L.uczai Drnőhöz jártunk Endora. Előtte a Budaiba, de onnan eljöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!