Hogyan tanul meg a baba "pápá"-t inteni és tapsolni?
Nem ugy kell direkben tanitani, hpgy egy nap 3x fel orat tapsolsz/integetsz neki.
De ha soha nem csinalod elotte es senki mastol nem latja, akkor nyilvan nem is fogja o sem csinalni. A babak/gyerkekek utanzasbol tanulnak a legtobbet.
A “tanitas” eleg, ha annyiban kimerul, hogy integettek a ferjednek, amikor elmegy, o pedig visszainteget, vagy annagyiknak, vagy epp amikor mondjuk tukor elott csinalod.
A tapsolas ugyanigy, mondokazol/enekelsz neki, kozben tapsolsz, vagy ha ha valamit csinal a gyereked, akkor tapsolsz, stb.
Szoval nem direkt tanitod, hanem csinalod te, o pedig leutanozza.
Nyilvan, ha soha nem latja senkitol, akkor nem fogja tudni, hiszen honnan venne?
De ez eleg elkepzelhetetlen, mert a lassan 7 honapos legkisebb gyerekemnek uton-utfelen integet mindenki, a boltos, a postas, vagy epp ismeretlen nok a buszon. Szoval elobb-utobbb latni fogja.
Altalaban 9 honap korul kezdik, de van gyerek, amelyiknek mar 7-8 honaposan is osszejon.
A tapsolas is kb igy.
Nah, nrm fejeztem be egy mondatot.
Szoval elobb-utobb latni fogja ezeket az a gyerek is, aki mondjuk otthon egyaltalan nem latja, ha van ilyen.
Természetesen meg kell tanítani
Eleinte az én kezemet fogva engem tapsoltatott
Aztán egyedül
Alig 7 hót töltötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!