Léna Abigél. Ez hogy hangzik?
Figyelt kérdés
Ez már a sokadik variáció,nem birunk dűlőre jutni a párommal2010. júl. 7. 18:46
21/26 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik ez a párosítás! Legyen ez a kislány neve!!! :)
22/26 anonim válasza:
szerintem is jól hangzik együtt!aztán majd a Kicsi a késöbbiekben úgy is eldönti,h melyiket használja inkább!viszont ezt most megmondom,h a nevét fogja a legkevesebszer hallani a Kicsi,mert szét fogjátok becézni,szegényt:-)!mi is alig mondjuk ki a nevét kiv. akkor ha valami nagyon rosszat csinál!
ne varijáljatok annyit,mert ebbe fogtok "beledilizni"
23/26 A kérdező kommentje:
:-) Köszi a sok választ!Tudom hogy mindenhogy fogjuk hivni csak a nevén nem,egy baba már van,ő is minden,csak nem az aminek kereszteltük:-) Még kicsit rágódunk rajta apával.
2010. júl. 8. 07:54
24/26 anonim válasza:
Furcsán, mert a-ra végződik a Léna. Olyan kimondva, mintha Lén Abigél lenne a neve :) Önmagában mindkét név szép. Esetleg fordítva?
25/26 anonim válasza:
De hülye vagyok :) Fordítva se passzol az l- miatt :D
26/26 A kérdező kommentje:
Ja,ez olyan csiki-csuki:-)
2010. júl. 8. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!