Léna Abigél. Ez hogy hangzik?
Figyelt kérdés
Ez már a sokadik variáció,nem birunk dűlőre jutni a párommal2010. júl. 7. 18:46
11/26 anonim válasza:
ja és egész életében azt fogják kérdezni tőletek, később meg tőle hogy kell kiejteni a nevét.. roppant különleges gyerek nem a neve miatt lesz valaki.
13/26 anonim válasza:
A Léna az most vezetéknév lenne?
14/26 anonim válasza:
Nem kötekedésként, de minek ekkora feneket keríteni neki...és minek ilyen furcsa, szokatlan neveket adni egy babának...? Nem is értem...amikor mi választottunk nevet, volt néhány, ami tetszett, megvitattuk és döntöttünk.... tudom fontos a név meg minden, de nem kell túlzásba vinni sem...szegény gyereknek ezzel kell leélnie az életét...
15/26 A kérdező kommentje:
A Léna is keresztnév.Szerintem nem szokatlan sem az,sem az Abigél.A Jiszka az más tészta,nekem speciel nem is jön be,csak mivel a párom nagyon szeretne héber nevet is mert hogy a többi gyereknek is olyan van,ezért próbálok alkalmazkodni.
2010. júl. 7. 19:40
16/26 anonim válasza:
Szia! Ez a két név sehogysem jó együtt, bár külön nagyon szépek.
LénAbigél vagy AbigéLéna....
18/26 anonim válasza:
Mind a két név tetszik nekem is, de együtt vaban fura. És egyik név sem olyan amit ne lehetne viselni egy életen át!
19/26 anonim válasza:
érdekes, én semmi furcsát nem találok ebben a párosításban. Ki is tudom mondani, ráadásul kimondottan tetszik, hogy teljesen más a két név hanglejtése, szótagszáma, stb. Tehát hogy nagyon különböznek. A Léna után meg szünetet kell tartani, nem egy szuszra kimondani... Én a két A betűn nem akadnék ki. A LénA JiszkA párosítás a szóvégi két A miatt szerintem sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!