Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Léna Abigél. Ez hogy hangzik?

Léna Abigél. Ez hogy hangzik?

Figyelt kérdés
Ez már a sokadik variáció,nem birunk dűlőre jutni a párommal
2010. júl. 7. 18:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Őszintén: nekem nem tetszik. Nem passzol össze.Szerintem.
2010. júl. 7. 18:49
 2/26 anonim ***** válasza:
A nevek jók, csak szerintem mivel a Léna a-ra végződik, és az Abigél a-val kezdődik, emiatt nem annyira jó párosítás. Ha meg megfordítod, akkor meg az l-lel lesz ugyanez a helyzet. :-(
2010. júl. 7. 18:51
 3/26 anonim ***** válasza:
Igy voltunk mi is, végig,. hetente változott a kiscsaj neve,majd darabokra vágtam az utónév könyvet és húztunk :-)
2010. júl. 7. 18:57
 4/26 A kérdező kommentje:
:-)) Ez jó,utolsó válaszoló,lehet hogy mi is ezt tesszük.És mire esett a választás?Ráadásul a vezetéknév is A betüre kezdődik...NEMTUUUDOM!
2010. júl. 7. 19:07
 5/26 anonim ***** válasza:
Delia lett a neve :-)
2010. júl. 7. 19:12
 6/26 anonim ***** válasza:
0%

ahogy olvastam egyből az ugrott be: Léna - Béna...

nem tudom miért. De nem jó együtt a 2 név valóban.

2010. júl. 7. 19:14
 7/26 A kérdező kommentje:
A léna a biztos pont nálam.A párom meg valami héber eredetű nevet szeretne mellé
2010. júl. 7. 19:21
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem a megszokott nevek, emiatt tetszenek, de nekem irtó kevés név jön be. :D Sztem sem annyira passzolnak, de ha az Abigél marad akkor elé egy 3, max. 4 betűs nevet válassz, mert sztem úgy a hangzatos, ha a legrövidebb a köztes név.
2010. júl. 7. 19:21
 9/26 anonim ***** válasza:
:D Tök jó, akkor sztem vmi hosszabb nevet nézz! Nekem a fiú nevem héber, a Melchior. A párom választotta, ez lesz, ha fiunk lesz.
2010. júl. 7. 19:23
 10/26 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem a legtöbb héber név nem jön be,ami igen az meg foglalt.a páromnak tetszik a Jiszka,de én valahogy nem tudom elképzelni.
2010. júl. 7. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!