Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire van szüksége egy 2 hós...

Mire van szüksége egy 2 hós babának?

Figyelt kérdés

Játékokra gondolok elsősorban.

Már lát és hall szépen, mosolyog sokat és kezd gőgicsélni.

Fogalmam sincs, mivel köthetném le a figyelmét, mert engem hamar megun :)

Ha beszélek hozzá, 10 percig figyel és utána sírva fakad.

2008. nov. 12. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az én kisfiamnak van egy zenélő méhecskéje, azt a bébihordozóra szoktam neki felkötni, vagy a kiságyára forgó zenélőkét. Ezeket nagyon szereti.

egy 3 hós kisfiú anyukája

2008. nov. 12. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is most múlt 2 hónapos a lányom. Van neki egy felhúzhatós plüss macija, ami zenél és jó színes, van, hogy egy óráig is le lehet vele játszani. Légy kreatív, a kezed is jó játékeszköz neki. Lányom már nyúl a kezemért, ha odateszem neki, azzal is el dolgozgat. Mi most szeretnénk venni neki játszószőnyeget, állítólag nagyon jó. Tegnap már vettem elő neki színes csörgőt azt ráztam neki, fantasztikusan tetszett neki. Van a kiságya felett ilyen felhúzhatós forgó zenélő.

Bármi jó neki, ami színes és esetleg még hangot is ad!

Jó játékot!!

2008. nov. 12. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel ebben a korban kezdi el "felfedezni a világot" ezért a legjobb játékok a zenélő nagyon színes dolgok,pl.nekünk van egy olyan felhúzhatós játékunk aminek az egyik fele katicabogár a másik meg méhecske.a csörgökre,is figyelnek már én amikor ilyen pici volt a kisfiam a kiságya felé raktam ilyen felhúzható,pörgös jó szines játékot+még felraktam egy nagyon szines kocsicsörgőt órákig el tudta nézegetni őket.
2008. nov. 12. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 2 és fél hónapos. Mi például vettünk neki szines bábokat, és nagyon szereti, ha bábozunk neki, általában nagyon figyel, és mosolyog rá. Van egyy csörgője amire szinte mindig megnyugszik, ha rázogatjuk amikor sír.

2008. nov. 12. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!