Nagyon piros a babam popsija mit tegyek ra?
Figyelt kérdés
Az egy honaposomnak nagyon piros lett a feneke , pontosabban ott ahol osszeer a ket fel . Nem tudom mit tegyek ra hogy gyorsabban muljon , szegenyke meg sziszeg is hangosan annyira csipi amikor megtorlom neki es bekenem sudo kremmel. Az a baj hogy eleg gyakran kakil es nincs ideje pihenni a borenek.2019. máj. 24. 20:12
11/11 anonim válasza:
Bocsánat, de nekem nagyon fura hogy egy 1 hónapos baba popsiján csak így kísérletezgetsz? Védőnőnek ilyenkor még többször kellene látnia. Majd 2 éves kisfiam popsija csúnynán kipirosodott, pattogott fogzástól valószínűleg de egyből vittem a gyerekorvoshoz, mert ordított pelenkázás közben a fájdalomtól. Írt fel rá kevert krémet és 2 nap alatt semmi nem látszódik.
Lehet gomba, lehet hámsérülés, lehet szájpenész miatt is, lehet allergia, lehet baktérium. Szerintem nincs értelme végigpróbálgatni itt mindent, vidd el orvoshoz amint tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!