Igen, simán lehet! Gyakori. Bóraxos kenőcs jót tenne neki, mutasd meg gyerekorvosnak, magától nem lesz jobb, csak szenved! Ha a popsikrém nem segít, 99%, hogy gomba.
2016. dec. 19. 11:34
4/8 anonim válasza:
Simán lehet valami fertőzése, én megmutatnám dokinak.Azt honnan tudod, hogy vakarja? Mennyi idős? Mert ha nagyobbacska a napi 3 hasmenésre is utalhat. Milyen a széklete?
2016. dec. 19. 11:35
5/8 anonim válasza:
Kislányomnak a Pampers Sleep & Play pelenkától lett gomba. A gyerekorvos Canestent javasolt, helyrehozta.
2016. dec. 19. 11:53
6/8 anonim válasza:
Nekunk is most volt ilyen pont. Nagyon piros volt neki, mar verzett is 1-2x, sot a legvegere mar azt hittuk, hogy ekcema, annyira ronda lett neki Probaltunk sudocremet, bepanthent + gyogyszertari kenocsot, egyik sem volt jo. Probaltuk hogy csak hintoporoztuk, az elmulasztotta, de utana jott ki az az ekcemanak tuno seb, ugyhogy abbahagytuk. A vedono ajanlasara vazelinnel (nem a szexhez hasznalt sikosito, hanem sima vazelin amit pl szajra is szoktak kenni, ha nagyon szaraz) na az nagyon segitett! Az elmulasztotta rendesen. Ja meg azt is ajanlotta a vedono, hogy ne torlokendovel toroljuk neki, mert azzal fajhat ilyenkor, hanem langyos vizbe martsunk vattat, es azzal.
2016. dec. 19. 12:16
7/8 A kérdező kommentje:
Masfel eves nagy lany mar. Vakarozik pelus cserenel, es a bugyin keresztul is.
Pontosan pampers bugyipelusa volt, ajandekba kaptuk es el kellett hasznalni. Azota ilyen a popsija.
Akkor ez gomba, remek. Micsoda magas minosegu ez a pampers.....
Ha en elkezdem itthon canestennel kenni, akkor mi baja lehet?
Nem nagyon akarom most dokihoz vinni, calici virus jarvany van es felek, hogy raragasztjak a zsufolt varoteremben.
2016. dec. 19. 12:17
8/8 A kérdező kommentje:
Gombas volt a bore. Pimafucort volt itthon, elolvastam az jo ra.
Bekentem reggel es most estere mar a fele eltunt, holnap reggelre mar el is fog mulni .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!