Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora teljesítményű porszívó...

Mekkora teljesítményű porszívóval lehet használni az orrszívót?

Figyelt kérdés
1600 W-os a porszívónk a férjem szerint ez túl nagy az orrszívóhoz, szerintetek használhatom vele az orrszívót?
2008. nov. 12. 07:14
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jobb a hagyományos régi, orszívó. Én biztos, nem porszívóznám i az orrát
2008. nov. 12. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nyugodtan használhatod. Az orszívóba azért van az a sok műanyag kütyü hogy lecsökkentse a teljesítményt. Mi is 1600Wos porszívoval csináljuk. Semmi baja nem lesz!!!
2008. nov. 12. 07:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Nagyon be van dugulva a kis orra már normálisan pihenni sem tud! A hagyományossal sajnos nem tudok semmit leszívni neki sterimar után sem ezért szeretném használni a porszívósat. Még egyszer köszi!
2008. nov. 12. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyukám van kiakadva a porszívós orrszívótól.

Nem érti, hogy nem a porszívó erejével szív, és máshogy nem lehet rendesen kitisztítani a váladékot.

Használd nyugodtan, annyiszor, ahányszor kell.

2008. nov. 12. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lehet kiszívni normálisan a szutyit, csak porszívóssal! Sokkal hatékonyabb!

2008. nov. 12. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is a porszívós vált be!!
2008. nov. 12. 08:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is a porszívós vállt be. Először amikor meghallottam, mondtam, hogy Úr Isten szegény gyerek... De egyáltalán nincs akkora ereje mint a porszívónak, mert átalakítja a szívást. És sokkal többre mész vele mint a hagyományossal.
2008. nov. 12. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A porszívó teljesítménye tök mindegy, mert maga az orrszívó szerkezet csak 0,2 bar nyomást enged át, ha ennél nagyobb nyomás keletkezik benne, gyakorlatilag leállítja a porszívót. Tehát használhatod a régi rakétaporszívót ésa legújabb samsungot is, mert a szívócső ugyanannyira fog működni.

Üdv: Fejlesztés!

2008. nov. 12. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek: próbáld először kicsi fokozaton, utána nagyobbon szívni. Előtte ha tengervizes orrspray-t fújsz neki, pár perc múlva könnyebb kiszívni.

A első válaszolónak: a hagyományos nem elég hatékony, és a takony az orr melléküregeiben letapadva könnyen gyulladást okozhat. Nyugodtan próbáld ki magadon az orrszívóst, nem olyan vészes, mint aminek látszik. Amúgy sem azért sírnak, mert fáj (max. kellemetlen), hanem mert ehhez az akcióhoz le kell fogni a fejét, és kezét. Hidd el, jobb így elkerülni a szövődményeket. Ráadásul utána a babának is jobb, mert kap levegőt, jobban tud aludni és enni.

2008. nov. 12. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!