Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis hogy kislanyom...

Normalis hogy kislanyom mindig remeg mikor izgatott?

Figyelt kérdés
Mar 13 honapos de ezt mar kissebb kora ota csinalja.Ha enni valot lat,furnak,vonat jon....Valami uj hang,ember ,allat mindegy.De szo szerint remeg mintha -30 lenne!Nagyon izgatott tud lenni barmitol.Normalis ez?Mikor hagyja majd abba?
2010. júl. 7. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinálja a 10hónapos babám,én is kérdeztem a doki nénit,azt mondta,h normális dolog!

Ugy látszik csak nekünk furcsa!:)

2010. júl. 7. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is csinálja, 8 hónapos.

Azt gondoltam hamarabb abba fogja hagyni, de eszerint nem.

2010. júl. 7. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 15 és fél hónapos és kiskorától kezdve szintén remeg főleg ha pacit lát vagy valami nagyon kell neki. Szerintem egy darabig még fogja is csinálni, addig amíg nem kezd el beszélni :) Legalábbis én így gondolom.
2010. júl. 7. 12:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Mar kezdtem addogni hogy ezt reg csinalja es nem mulik hogy esetleg idegrendszeri problema vagy hasonlo.De most megnyugtatatok!Koszi
2010. júl. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!