Ha észreveszitek, hogy bekakilt a kicsitek, szoktatok várni még pár percet a pelenkázással, hogy hátja jön még egy adag?
Én szoktam várni, mert a kislányom általában két turnusban szokta kirotyogni a műsort. Terpeszben durrogtat, érzem a kakiszagot, játszik tovább, aztán kicsit később megint rákezd. Amikor az ölemben ülve csinálta, éreztem, hogy a pisit is így intézi.
Úgyhogy egy ideig rajta hagyom a bűzbombát, de legalább őt úgy tűnik nem zavarja a dolog.
" Inkább fogyjon 10 perc alatt 2 pelus"
Pedig van, hogy ennél többet is kell várni. Nem mert jön ég, hanem mert nincs hol tisztába tenni azonnal a gyereket. Pl séta közben, ha fúj a szél, hideg van, bevásárlás közben a boltban, vagy akárhol úton éppen...
az azonnal tisztába rakás nem azt jelenti, hogy még kint sincs a vége, máris kapja le róla az ember a pelust, hanem hogy nem hagyjuk órákig ülni benne. de 10-15-20 perctől kutya baja nem lesz a popsinak (ha igen, akkor meg 2-től is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!