Azt a nagyon draga (30ezer korul/adag) agyhartyagyulladas elleni oltast beadadtatok a babanak?
Még nem, de be fogjuk.
Nimenrixet adattuk be amelyik 14 ezer körül van és pont az a típus ellen nem véd, amelyik ellen ez a drága igen. És ez az egyik leggyakoribb.
Igen.
Itt egy indok rá:
(ha érzékeny vagy,akkor ne nyisd meg,amit a srác csinál az fantasztikus,de a helyzet,amibe került megterhelő érzelmileg)
7-es!
A 6-os a HPV-re ertette h most mar kotelezo. Vagy nem? :-)
Amúgy a C tipusu agyhartya lett kotekezo, a B nem! A C eddig sem volt draga.
A kerdesre is valaszolva... Igen, beadattuk, mindket gyermekunknek.
1 ev felett 3 oltas van! 2 db ket honap elteltevel es egy ismetlo, azt hiszem 2 ev mulva.
Akartam, de eza tudományos írás tanulmányozása során arra jutottam, hogy nnincs értelme.
3. oldal érdekes. az "egyelőre nem tudjuk..." szöveg leírja, hogy 20 hónapug sem tart a hatása azoknál akik. 5! oltást kaptak.
én akartam, de akkor épp nem volt belőle (a saját gyerekorvos nem tudta beadni a gyerekének), azóta elmaradt. Valószínű mi is megvárjuk az egy éves kort.
(és még mindig hányingert kapok, hogy van képük ennyit elkérni érte. oké, mi megengedhetjük, de 2 minimálbérből nehéz kifizetni, hiába akarja az a szülő is a legjobbat a gyerekének...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!