Ti észreveszitek valamiből, ha a kisfiatok babamasszázs, olajozás, egyéb pucérkodás közben pisilni készül? Hogyan akadályozzátok meg, hogy "lelőjön" titeket?
Persze, hogy észreveszem, mert nem ernyedt, amikor pisil.
Mindig kéznél volt vagy egy textilpelus, vagy egy sima pelus, és azt tettem oda.
Nekünk be van készítve a pelenkázó mellé egy tekercs Szilvia pont ilyen esetekre. Onnan látom, hogy jönne neki, hogy "tele van a töke" :D bocs jobban nem lehet leírni, így megduzzad a kis kukija meg feszül a zacsija, és abbahagyja a ficánkolást, koncentrál.
Ilyenkor egy gyakrolott mozdulattal gyorsan tépek a Szilviből, és felfogom vele az induló szökőkutat, közben mondom neki, hogy "még ne, még ne, még ne, na most!" ;)
"tele van a töke" :D amúgy tényleg úgy néz ki akkor.
Szilvike kisasszony nálunk is sokszor megakadályozza a katasztrófát, persze előfordulnak balesetek akkor is, ha pánikszerűen kapok oda bármihez, amikor belendül a fütyi.
A fiam egyébként nagy mókamester, van, hogy meg-meglódul a kukaca de nem jön semmi, és van, hogy lődözget egy kicsit, abbahagyja, aztán fél perc múlva újrakezdi.
Persze sokszor én vagyok a hülye, mert látom, hogy telik a vízágyú, de naívan abban bízom, hogy visszatartja, amíg ráadom a pelit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!