Itthon (a férjem, a testvérei és a férjem előtt) nem kell semmi pl a medencébe rájuk 2 éves kor alatt. Mindenhol máshol van rajta ruha.
2018. jún. 23. 09:15
4/12 anonim válasza:
-1 férjem, bocsi. 😄
2018. jún. 23. 09:16
5/12 anonim válasza:
Itthon hagyom néha pucérkodni a lakásban, a kapuig talán még elviszem trikóban és pelusban, de ennyi. Mi sem járunk az utcán ruha nélkül, ő sem fog és nem csak azért, mert nem illik. A ruha védi erős napsütéstől, sérülésektől. Meg külöben se lesegesse senki csak úgy. Nekem fiam van strandon mosható pelus van rajta, itthon csak fürdőgatya.
2018. jún. 23. 09:55
6/12 anonim válasza:
A
És az ellenkező irányból is. Nem meztelenkedek a gyerekem előtt.
2018. jún. 23. 12:36
7/12 anonim válasza:
A
2018. jún. 23. 12:56
8/12 anonim válasza:
Nem vagyunk prűdek, itthon mai napig meztelenül vagyunk a 6 éves lányommal nyáron, a párom már kb. 1 éve felvesz egy alsónadrágot napközben, de mivel ő is ruha nélkül alszik, óhatatlan, hogy látja néha a lányunk.
Neki ez a természetes,ha észrevesszük, hogy zavarná, majd változtatunk.
Mások előtt, pl. tóparton tavaly, mikor 5 éves volt bugyiban fürdött, felül csupaszon.
Jövőre lesz 7, addigra ha eljutunk tópartra szerintem már veszek neki egy 2 részes gyerekbikinit.
2018. jún. 23. 14:12
9/12 anonim válasza:
Anyám világ életében a B opciót választotta, és így visszanézve borzasztóan ciki, hogy az összes kiskori képemen pucér vagyok szinte... Mi itthon a nagy melegben bikiniben/fürdőruhában vagyunk, úgyis ki-be mászkálunk egész nap a medencéből szinte, vagy ráadok a lányomra egy bodyt a pelus fölé (14 hónapos).
2018. jún. 23. 19:47
10/12 anonim válasza:
A szuk csaladon kivul senki elott nem voltak meztelenul.
Nekunk sem volt ez soha szokasunk, nem osemberek vagyunk. Egy vekony nyari ruhat, trikot, rovidnadragot 40 fokban is el lehet viselni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!