Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kollégiumi pucérkodás?

Kollégiumi pucérkodás?

Figyelt kérdés
Régebben mindig félve fürödtem a közös fürdőben h nehogy meglássanak. De mióta volt több bnőm eléggé felbátorodtam, h jó véleménnyel voltak rólam. Nektek is így volt vagy hogy szoktátok meg?
2016. dec. 24. 17:08
 1/7 anonim válasza:
28%
Ha férfi vagy akkor minek szégyenlősködsz. Egy normális férfi nem szégyenlősködik más férfi előtt egy öltözőben, zuhanyzóban, akár volt barátnője, akár nem volt. Egy férfi elfogadja magát. A csajok sokkal kritikusabbak egymással. Én még nem vagyok egy kigyúrt adonisz, de régebben is simán lezuhanyoztam 10 másik kolissal.
2017. jan. 4. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Már korábban megszoktam, az egyetemi kollégiumban már a koedukált zuhanyzás volt a kihívás :)))
2017. febr. 3. 20:23
 3/7 A kérdező kommentje:
koedukált zuhanyzás? :O hh?
2017. febr. 3. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Hát nagyjából úgy, hogy volt egy lány szobatársunk is (de facto, de jure egy lányszobában lakott), aki a szobatársunk-barátunk nője volt, de valószínűleg szeretett volna áttérni az elavult ugaroltató gazdálkodásról a korszerű háromnyomásos gazdálkodásra. Mi meg - hát ugye mégis a barátunk nője, az tabu. Így aztán egyre erősebb kísértéseknek tett ki minket, ennek egyik eleme volt a koedukált zuhanyzás is.

Így sok év távlatából kellemes emlék, hasonló jókat kívánok Neked is a kollégiumban ;)

2017. febr. 4. 01:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem az első kapcsolatommal jött, hanem a fogyásommal.:) Azelőtt minden közös átöltözés nagyon szorongató volt. Utána sem mutogattam magam direkt, de nem csináltam belőle ügyet, mi olyan nagy dolog a mellemben/puncimban, hogy rejtegetni kelljen zuhanyzásnál pl. Bár nálunk nem volt soha ilyen össznépi áztatás, mindenki magára húzta a zuhanyfüggönyt és puszi.
2018. jan. 12. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk minden szobában külön van egy kis zuhanyzó, nem volt sose találkozás.
2018. júl. 27. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Edzésen is mindig együtt zuhanyzunk, immunis vagyok a témára, nem érdekel.
2018. szept. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!