Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyugodtabban alszanak azok a...

Nyugodtabban alszanak azok a babák, akik a szüleik közt vannak éjjel?

Figyelt kérdés
A kisfiam a kiságyában alszik, és gyakran nyöszörög álmában. Ilyenkor odamegyek hozzá, megsimogatom, és alszik tovább, nem éhes, csak mintha látni akarna. Most viszont éjszakai műszakban dolgozik az apukája, és tegnap mellettem aludt (tudom, nem kellett volna, remélem, nem zavartam össze vele...), és egyszer sem kelt fel éjjel. Nem akarom magunk közé venni, csak érdekelne a dolog. Mert, ha így van, akkor esetleg közelebb vihetnénk hozzá az ágyunkat, hogy jobban érezzen minket.Lenne értelme?
2008. nov. 11. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

erdekes, eppen tegnap olvastam (bar csak felig valasz a kerdesedre, elore is elnezest erte), hogy ezen folyik a vita, hogy egy agy, kulon agy.. a hivatalos allaspont az lett az sdis-el (hirtelen gyermekagyi halallal) kapcsolatban, hogy jo, hogy a szulokkel egy legterben van a baba, de az egy agyban alvas már nem jó. nalunk is az agy mellett lesz a kisagy, amig nem lesz sajat szobaja, szerintem a kozelseg jot tesz.

szoval szerintem lenne ertelme

2008. nov. 11. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lenne értelme.

Mi odahúztuk a kiságyat a mi ágyunk mellé és sokkal jobbat alszunk mindannyian.Ha mozgolódik csak megfogom a kezét és alszik tovább.Nálunk is történt , hogy az éjszakai szopik alkalmával bealudtunk és nem tettem vissza a helyére a lánykát ekkor végig aludta az éjszakát de tény hogy igy lehet őket elkapatni is

2008. nov. 11. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én tapasztalatom, hogy jobban alszik. Nálunk a kiságy ugyan a háloban van, az ágyam mellett, de kivételes alkalmakkor (ha nagyon surun ébredt fogzáskor, nátha miatt stb) magunk kozé tettem, akkor bizony aludt a pici, mint tej. De semmiképpen nem akarom ehhezz hozzászoktatni, a kiságyában van a baba helye, ami még egy jó darabig a mi szobánkban lesz. 8 hónapos.
2008. nov. 11. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 3 és fél hónapos és éjjel bizony velünk alszik. Nappal gond nélkül alszik a kiságyban, igazából még altatnom se kell, egyedül is szépen elvan, de éjjel a mi ágyunban van. Nem közöttünk, mert a párom fél, hogy ráfekszik, hanem elbarikádoztuk az ágy szélét, így én alszom középen. Nálunk nagyon bevált, mert éjjel is szopizik, így gyakorlatilag fel sem kell ébrednem. Amikor megéhezik, nyöszörög egyet, odahúzom cicire, ő kiszolgálja magát. Mindketten belealszunk a szopiba. Így én se érzem magam zombinak, mert eleget alszom.
2008. nov. 11. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Sztem nem.Nekem egyik babám sem aludt velem-a kicsi 6 hós-és mégsem kel fel éjjel.Eddig 1 szobában voltunk,most tettem át a saját szobájába,mert észrevettem,h nem igazán tud így pihenni.Ha este dumcsiztunk vagy köhögtünk már mocorgott.Most leteszem este 9-kor-elaltatja magát mióta átköltöztettem-és reggel fél 8 körül ébred.De mint mindent,ezt is babája válogatja.
2008. nov. 12. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

A bölcsőhalál miatt nem is lehetne elvileg kettőtök között altatni a babát, célszerűbb közel húzott, saját kis ágyában, mert így nem melegszik fel a ti testhőmérsékletetektől, a vastagabb ágyneműtől, több ruhától...

Mi az első pillanattól külön altattuk a lányunkat baba korában, a másodikkal is így fogunk tenni. Most már két éves múlt és mikor átjön hozzánk és befekszik az ágyunkba, akkor tényleg sokkal jobban alszik, szinte beájul, nem forgolódik, úgyhogy tudom, hogy miről beszélsz. A helyedben inkább még próbálnám külön megoldani, csak legvégső esetben engedj.

2008. nov. 12. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom most 8 hós. Kb 3 hetes korától alszik a saját ágyában és külön szobában (duplaszoba a hálónk, rajta keresztül lehet a mi hálónkba menni). Naggyon jól elvan, nyugodtabban alszik és jobban tud forgolódni-mozogni a saját kis közegében :)

Egy próbát mindenképp megér, hogy közelebb vidd az ágyatokat a babához, ha úgy látod, ez megnyugtatja.

2008. nov. 12. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!