Velemenyek a Babamosoly es Mecsek teakrol?
Szia!
A babamosoly, sima édeskömény tea (a dm- sajátmárkása sokkal olcsóbb - bio édeskömény), a mecsek baby, kamilla-édeskömény tea.
Én mindkettőt adtam a kislányomnak, kb, 4 hetes korától, mivel tápszeres volt, de a mecsek baby-t csak hetente 1-2x a kamilla miatt.
Nekünk az édeskömény nagyon bevált, de sok babának hasfájást okozhat. Ki kell próbálni!
21 hós kislány anyukája
Koszi hogy megosztottak velem tapasztalataitokat. Mar csak azt nem ertem hogy akkor miert ajanljak hasfajasra?
Lehet ha jobban jarok ha maradok a cseppeknel :)
Ha a kis pocakja fáj a babádnak akkor arra vagy ánizsteát vagy édesköményt próbálj,nekünk bevált mindkettö,de a mecsek babytöl az én babámnak is fájt.
Az édesköményböl én is a babylove,dm-est ajánlom,ánizst meg a patikában tudsz venni,azt hiszem ugy kell kérni,h ánizstermést szeretnél,és akkor azt leforralod neki,nem kell erösre egyiket sem,remélem tudtam segiteni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!