6 és fél hónapos kisfiam csak a bébiételeket eszi meg, amit én csinálnék neki azt nem. Nem gond ez igy?
Szia .
Az én kislányom is csak az üvegeset eszi.
Ezt a kérdést én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Viszont a gyümölcsöket megeszi.Próbáld megszeretettni vele valahogy:)
Nálunk is így volt, elég finnyás volt a kisfiam, amit én csináltam, általában a kukában kötött ki. Az üvegeset bezzeg megette. Csak amikor már napi 2 üvegnyi fogyott, akkor áttértünk a saját készítésűre, mert anyagilag nem bírtam volna.
De legalább kitapasztaltam, miket szeret, és utána elkezdtem azokat leutánozni. Így már megeszi. Persze rájöttem, hogy mi volt a baj: nem turmixoltam eléggé pépesre, és túl sűrű is volt, kevés volt benne a víz.
Nincs azzal semmi baj, ha eleinte csak üvegeset eszik. Ne foglalkozz senkivel!
Az én kislányom is 8 hónapos (!) koráig nem ette meg, amit főztem! Csak bébiétel, nagyrészt csak gyümölcs!
Aztán rendeződött. Ne izgulj és mindent csinálj úgy, ahogy Te jónak látod!
Az én kislányom (7 hós)is csak a bébiételeket hajlandó megenni, és egy véleményen vagyok veled, amíg meg tudom venni addig megveszem neki. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy minden bébiétel egyforma ízű, mert rengeteg fajta van belőlük, a gyártókról nem is beszélve.
Aki pedig azt tanácsolja, hogy éheztesd ki a babádat, az magán próbálja ki ezt először....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!