Pihenőszéket és Adamo hintát mikortól lehet biztonságosan használni, úgy hogy már ne tegyen rosszat a baba gericének?
Mindkettőt ajandékba kaptuk, úgyhogy nincs hozzá semmilyen leírásunk. Olvasgattam a neten, de megoszló véleményeket találtam.
Ti mikortól és mennyit használtátok mondjuk napi szinten ezeket? Szerették a babáitok? Nem baj, hogy akadályozza őket a szabad mozgásban?
(Az enyém amúgy 3,5 hónapos)
Adamot azonnal koraszülötteknek is ajánlják
Pohenőt monis 1 hetes korától kb használtuk
3,5 hónaposan már lassacskán kinövi a pihenőszéket...
Ha abból indulok ki, hogy pl. az én fiam 5 hónaposan már próbálkozott az üléssel.
Amúgy mi újszülött kortól használtuk a pihiszéket, az Adamo hintát 6 hetes kortól.
"Nem baj, hogy akadályozza őket a szabad mozgásban?"
Ha egész nap ezekben van, természetesen árt, DE ez mindenre igaz. Babakocsira, autós hordozóra, etetőszékre... stb.
Csak Adamónk van. A nagynak 6 hetesen vettük, rengeteget aludt benne, nagyobbként pedig aktívan hintázott, imádta. Most a kicsi használja, 2 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!