Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pihenőszéket és Adamo hintát...

Pihenőszéket és Adamo hintát mikortól lehet biztonságosan használni, úgy hogy már ne tegyen rosszat a baba gericének?

Figyelt kérdés

Mindkettőt ajandékba kaptuk, úgyhogy nincs hozzá semmilyen leírásunk. Olvasgattam a neten, de megoszló véleményeket találtam.

Ti mikortól és mennyit használtátok mondjuk napi szinten ezeket? Szerették a babáitok? Nem baj, hogy akadályozza őket a szabad mozgásban?

(Az enyém amúgy 3,5 hónapos)

2019. máj. 14. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A pihenőszékhez tudok hozzászólni, használtuk nagynál kicsinél kb 1 hós koruktól. A nagynak semmi baja, a kicsinek sem.
2019. máj. 14. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Adamot azonnal koraszülötteknek is ajánlják

Pohenőt monis 1 hetes korától kb használtuk

2019. máj. 15. 03:53
 3/5 anonim ***** válasza:

3,5 hónaposan már lassacskán kinövi a pihenőszéket...

Ha abból indulok ki, hogy pl. az én fiam 5 hónaposan már próbálkozott az üléssel.

Amúgy mi újszülött kortól használtuk a pihiszéket, az Adamo hintát 6 hetes kortól.

2019. máj. 15. 07:27
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nem baj, hogy akadályozza őket a szabad mozgásban?"

Ha egész nap ezekben van, természetesen árt, DE ez mindenre igaz. Babakocsira, autós hordozóra, etetőszékre... stb.

Csak Adamónk van. A nagynak 6 hetesen vettük, rengeteget aludt benne, nagyobbként pedig aktívan hintázott, imádta. Most a kicsi használja, 2 hónapos.

2019. máj. 15. 07:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Pihiszéket lassan elteheted, mert most jön az az időszak, amikor nem a székben kell ücsörögni, hanem a földre letenni, hogy minél nagyobb tere legyen és elkezdjen majd kúszni. Az adamot használhatod persze hintáztatásra.
2019. máj. 15. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!