4 hónapos babának elektrmos hinta, rezgőpihenőszék, rúgóshinta vagy adamo? Kinek mi vált be?
Nekünk elektromos hintánk volt. 2 hónapos volt, amikor vettük, de szinte ne is használtuk, 2 hónap múlva el is adtuk... Nem jött be :(
Sima pihenőszékünk volt, ami nem rezeg, az viszont nagyon jó volt, azt szerette (Bright starts). Abban kezdtük később a hozzátáplálást is, amíg nem tudott ülni.
De ez gyereke válogatja. Szerintem menjetek el egy nagyobb boltba, mondjuk Brendon, ahol belepróbálhatod, hogy tetszik-e neki...
Most egyébként már 7 hónapos a cicám, és rendes hintát szeretnék neki venni...
1-nek üzenem, hogy ezek a hinták nem arra valók, hogy egész nap ebben legyen a baba. Ahogy a kiságy sem arra való, és nem is ott kell megtanulnia kúszni-mászni.
Nekünk Fisher Price óceános babahintánk van, imádom én is és a babám is. A mi babánk tipikus ölbe-baba volt kb 5 hónapos koráig, de ha a hintába tettük le, akkor ott sokáig jól elvolt. Most 8 és fél hónapos, még mindig sokat használja. Persze már nincs el benne órákig, de nagyon jól jön, amikor szusszannék egy fél órát, annyit simán elhintázgat.
Szóval én tudom ajánlani az elektromos hintát, szerintem még ki tudjátok használni.
Sorolhatnám az indokokat hogy miért jó.
de sok lenne leírni.egyszerűen fantasztikus 2 hós kora óta minden nap legalább 2-3 órát hintázott egy mukk nélkül!
kár lett volna nem megvenni még most megnyugtatja pedig már csücskös mert 9,200g és 9kg ig van de most is itt hintázik benne .nagyon jó!
ja és nem szokja meg!tuti!csak szereti!
nekünk eladó lett ha érdekel ennél olcsóbban.
utolsó vagyok!
elsőnek üzenem olvassa el!
[link] ----orvosi szakvéleményt---
a "lengő mozgás fejleszti az idegrendszert amelyik csecsemő minden nap pl:hintázik hamarabb tanul meg járni és koordinálni mozgását"
Szia!
Nekünk FP pihenőszék volt. IMÁDTA! Volt, hogy 20 percig csak magyarázott a lelógó izéknek miközben rezgett a feneke alatt a szék. Főként 5 hónapos korától kezdte el élvezni, nem csak hagyta, hogy beltegyem, 6 hónaposan meg már kifejezetten imádta. Aztán lassan lassan elhagytuk, mert már inőtte, jöttek az új dolgok. De én nem bántam meg, hgy megvettük.
Aztán volt a rugóshinta, ezt használtan vettük, szerette is, de nem nagyon sokat volt benne, a sima hintát sokkal jobban csípte. De ezt még a Te babádnak korainak tartom.
Minden jót, 16 hónapos anyukája .-)
szia , nekünk ilyen van (5 hónaposak vagyunk) , én istenítem , ha kicsit nyügi van , ebbe mindig megnyugszik , sőt el is alszik ! Jó babázást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!