Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ALVASPROBLEMA? Valakinek volt...

ALVASPROBLEMA? Valakinek volt hasonlo?

Figyelt kérdés

16 honapos a kisfiam. Soha nem volt jo alvo, de kb egy honapja katasztrofalis a helyzet. Nem hajlando egyedul aludni. beteszem az agyaba, megkapja a tejcsijet, megissza egyedul es kimaszik azegybol es jon a mi szobankba....ha ott ulok akkor elalszik, de kb egy ora mulva ebred, es jon at hozzank. Ha visszaviszem hisztizik, es akar addig is elmegy, hogy annyira felhergeli magat, hogy oklendezik tole.

Hogyan szoktassam vissza az agyaba? Van valami alvas segito tea, homeos bogyo, kup, barmi???????? Barmilyen otletre vevo vagyok,mert mar annyira faradt vagyok, hogy alig alok a labamon.

2010. júl. 6. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt írd le a lenti linken található oldalon, és segíteni fognak. Nekem sokszor akadt problémám, de mindíg sikerült a tanácsok alapján megoldani.

[link]

2010. júl. 6. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Már elég nagy, próbálgatja a határokat... :)) és perzse az örök sláger, a szeparációs szorongás...

A TV-ben megy az a szuperdadusos sorozat, abban láttam, hogy ekkora picurt úgy szoktattak vissza az ágyába, hogy akárhányszor kimászott, egyből visszakísérték, lefektették. Az első éjjel vagy 60-szor, másnap már csak 20-szor, harmadnap már nem mászott ki... de első éjjel elég nagy volt a sírás, a picik már nagyon kitratóak, úgyhogy neked kell következetesnek és erősebbenek lenned, ha nem akarod az ágyatokba szoktatni. Ez a Te döntésed...

vagy aludj pár napig egy matracon a szobájában a ágya mellett, egyre kijebb költözve... ezt meg olvastam valahol...

2010. júl. 8. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem alszik rácsos kiságyban? Az én kislányom is 16 hónapos és még rácsos ágyban alszik. Egyébként az aludj jól gyermekem könyvet ajánlom hogy olvasd el, vagy a kismamablog.hu-t.
2010. júl. 8. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!