Beleegyeznél ha a feleséged Mariánnak akarná elnevezni a fiatokat?
Nekem is túl lányos, meg egyébként sem olyan szép a hangzása, hogy adnám. Tehát, még, ha nem lenne lányos, akkor se adnám. Meg még pl kimegy külföldre, és akkor ott ugye nincs ékezet, és akkor meg eléggé Mariann-os, ami meg lánynév. De egyébként szóval tényleg hangzásra sem tetszik, nem szép kifejezetten, olyan snassz ez a név számomra.
Legyen inkább Martin, vagy Márton.
*vagy még Marvin esetleg, de nemtom:D:):)
De szerintem azéé ne Marián inkább, pláne, ha neked nem tetszik, kérdező. Nem kell megalkuvást kötni, hogyha neked teljesen egyáltalán nem tetszik, akkor mégis belemész. Ilyet nem kell csinálni. Keressetek olyan nevet, amit mindketten el tudtok fogadni. Meg ez a gyerek egyébként sem a nővére reprodukciója lesz. Második névnek esetleg adhatnátok tiszteletből, de én pl nemigazán akarnám, hogy a gyerekem nővéréről mindig az jusson eszembe, mindig az ugorjon be, hogy a nővérem meghalt. Így lesz teljesen az egész névnek egy negatív csengése, hogyha tehát csak ezt az egy keresztnevet adjátok.
*Ó,de, azért ezt is ideírom; előző vok
Meg, egy másik aspektusból, -de mondjuk ki miben hisz;- az elhunyt, megboldogult nővérét a Mennyben szerintem nem annyira érdeki, hogy róla nevezte el a gyerekét.
Majkának is Marián a fia.
Van Dorián név is. Szerintem nem nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!