Beleegyeznél ha a feleséged Mariánnak akarná elnevezni a fiatokat?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 17:22
1/18 anonim válasza:
Nem mert nekem nagyon nőiesen hangzik, de amúgy sem tetszik
2/18 anonim válasza:
Semmi olyat nem adnék amit csak egy kicsi esély is van csúfolkodáshoz használni. És a Mariánt Mariannak csúfolhatják majd esetleg. Pedig nem rossz név de emiatt nem választanám.
4/18 anonim válasza:
Ha nem tetszene, akkor nem. Ha tetszene igen. És nem azért nem mert nőies, szerintem semmivel sem nőiesebb mint egy Noel vagy Benett. Olyan nevet adnék ami mindkettőnknek tetszik.
6/18 anonim válasza:
3x elolvastam,mire rájöttem, hogy nem a Mariann van elírva.
8/18 A kérdező kommentje:
Pont azért akarja ezt adni neki, mert a nővérét, aki nagyon règen meghalt, Mariannának hívtàk.
2019. ápr. 30. 18:55
9/18 anonim válasza:
Ez a kulcsszó!
Nem a bátyja hanem a nővére!
10/18 anonim válasza:
Hat inkabb, majd ha kesz egy lanyotok, akkor legyen Marianna, az szep nev, de ez a Marian v mi...nee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!