Mit tegyek? Anyósom mindent tudó okos tojás Fojton arra buzzdítsa a két éves kis lányomat, hogy csak őt és az apósomat kell hogy szeresse. Tőlem. Ő öltizteti, fürdeti, stb. Úgy erzem, hogy fele annyira sem szeret a kis lányom mint ahogyan őt.
Figyelt kérdés
Mondtam többször már,hogy az én gyermekem hadd neveljem én
De hiába.
Egész nap itt üll utasítgat ugráltatt.
Tudbi illik egy udvarban lakunk én a parommal az udvar masik végén.
Volt már így valaki? Van rá megoldás?
2019. ápr. 28. 20:59
11/14 anonim válasza:
Ne engedd neki! Ne engedd be a házba zárd be az ajtót! Mi az hogy nem tudod orvoshoz vinni?? Tedd babakocsiba, biciklire! Anyóstól ne félj!!! Állj ki magadŕet és a lányodért!!!
12/14 anonim válasza:
Nekem anyósom ugyan ilyen. Legalább is ilyen volt, állandóan ugráltatott, szerinte én mindent rosszul csináltam ezért hadd csinálja ő. Majd ő felöltözteti a gyereket,én meg amikor besokaltam kivettem a kezéből a gyereket hogy, nem magának szültem majd én csinálom amit jónak látok a gyerek anyjaként. Ezt el játszottuk háromszor - négyszer utána meg értette hogy komolyan gondolom. Persze most is elviheti egy játszótérre, nincs eltiltva még is csak ő a nagymama, de ha egyszer nem ő az anyja azt fogadja el. Állj ki magadért és a gyerekedért.
13/14 anonim válasza:
Légy határozott,elöbb utobb meg fogja érteni hogy nem kérsz a segitségböl,annyira utálom az ilyen anyosokat.Mi is 1 telken lakunk külön családi házba da ha az én anyosom ezt csinálná már kiosztottam volna,párod mit szol hozzá?Magyarázd el az anyosodnak hogy neki is megvolt a lehetösége a gyereknevelésre ne most akarja,inkább legyen jó mamája a lányodnak de minden mást te fogsz csinálni.Ha nem hat akkor csomagolj össze és költözz el.
14/14 anonim válasza:
Ne csodálkozz, így persze hogy őt szereti jobban, mert ő a vezér, ő látja el, te is neki engedelmeskedsz..
Egyértelmű hogy mit kell tenned, vállalni a konfliktust és kilépni a komfortzónából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!