Milyen fertőtlenítőt használtok a pelenkázólap, játékok, kiságy stb. áttörlésére, fertőtlenítésére?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 09:33
2/15 anonim válasza:
Pelenkázó matracot baba tusfürdős vizzel a kiságy rácsait is + popsitőrlővel törlöm át. Játékokat popsitőrlővel törlöm le. Ennyi.
3/15 anonim válasza:
1 honapig csinaltam igy: Domestosos kendo vagy sanytol kendo, utana jo vizessel lemostam a szert.
Utana mar csak lemostam siman.
Jatekokat:kis misogatoszeres vizben lemosom, leoblitem.
4/15 anonim válasza:
3-as, ugye tudod , hogy a Domestosbam klórv van, és azt a klórt soha az életbe nem mosod le semmivel. Pont, hogy ezzel veszélyezteted a gyereket.
5/15 anonim válasza:
Mondom kendo! Semmi baja a gyereknek koszoni szepen, immar 3 honapos! A lepontozast meg koszi. Szerintem az a nem tiszta, ha ra kakil pisil utana csak vizzel van letorolve....
6/15 anonim válasza:
Domestosos felülettörlő kendőben nincs klór... atyaég. A Domestos egy márkanév, alatta több termék fut. Kórházban is ilyenekkel törlik át a kiságyakat és matracokat jobb helyen. Semmi baj nincs vele.
8/15 anonim válasza:
Semmivel. Vizes ronggyal torlom maximum.
9/15 anonim válasza:
Semmivel..
Mindig teszek alá textilpelenkát, azt mosom..
Játékot időnként leöblítem
10 hós sosem volt beteg
Mászik a földön.. legkevesebb a játéka
10/15 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm!
2019. ápr. 28. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!