Úgy néz ki, hogy a tejpépre allergiás a lányom. Mit adjak neki?
Hogy értve mit adjál neki? Gyógyszert? Semmit. A doki se fog felírni semmit.
Tejpépet meg ne adjál. Ha szoptatod, akkor főleg ne. Inkább gyümölcsöket, zöldségeket, meg husit.
A tejpép tej alapú
Előfordulhat, hogy nem bírja.
Nem tudom, mikortól tervezted neki adni a tejet, ált. 1 éves kor után szokták,de told ki, szerintem.
Mivel te szoptatsz, nem kell neki tejet adnod.
Sajtot, joghurtot adtál már neki? Azzal nem volt gond?
Javaslom kérj a doktornénidtől Sinlacot ha pépet akarsz adni neki 1700 Ft-körül van. A Milupa HA pép tök mindegy milyen ízesítésű bűn keserű az én doktornénim körzetébe tartózó 10 gyerekből 12 nem eszi meg őket.
Egyébként aki azt írta,hogy a tej adását told majd ki igaza van. Kb 1,5 de inkább 2 évesen adj ezek után nekik.
"Ha egy bizonyos étel allergiás tüneteket vált ki – például kiütést, náthát, piros popsit – akkor egy hétig ne adjuk a kérdéses ételt, majd próbáljuk meg ismét. Ha két-három alkalommal is ugyanazt a hatást tapasztaljuk, akkor várjunk a kérdéses étellel legalább fél évig!"
Idézet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!