Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Allergiás a tejpépre? Vagy...

Allergiás a tejpépre? Vagy tejérzékeny lesz? Mit javasoltok, hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónaposan kóstoltattam meg vele a HIPP tejpépet, nem volt odáig érte, így nem kapott többet. Most 7 hónapos, és nem akarja megenni a tápszert vacsorára, ezért elkezdtem adni neki Milupa tejpépet. Kapta kb 4-5 napig, tiszta rücsök lett az arca, teste. Nem meleg kiütés volt, mert az másmilyen, ráadásul mikor leálltam vele, kitisztult megint a bőre. De ha olyan bébiételt eszik, amiben van tejszármazék, arra nem reagál rosszul. Kapott már túrót is gyümölccsel, semmi baja nem volt attól se. Mi lehet? Tejérzékeny lesz? Vagy csak valamelyik összetevőre érzékeny?
2010. aug. 10. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

Pffffff grat! Örülj nagyon, ha nem lesz allergiás szegény gyerek!!

3 gyerekes anyuka

2010. aug. 10. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A tejpép mesterséges étel,abban lehet,hogy valamelyik összetevőt nem bírja a babád.
2010. aug. 10. 16:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Első: Mi is a problémád?
2010. aug. 10. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyetértek a második válaszolóval.Valamelyik összetevő lesz a hibás.Nézd meg az összetevőit és olyat ne is adj egy jó darabig, amiben hasonló dolgok vannak (üvegesre gondolok, ha ez lehetséges).

Egyébként az én kisfiam is hasonló tüneteket produkált a Milupára, doki is az összetevőkre gyanakodott.Azt mondta tegyük el későbbre ezt a pépet és próbáljunk ki mást.De úgy hogy 1 nap 1* aztán 2-3 nap szünet, hogy ha lenne is valami az biztosan kijöjjön.

Próbáltunk többet is, sinlacot és társait.Egyedül a Rossmanos pépet eszi szívesen , vagy most már kukoricadara tápszerrel gyümölccsel.

Az első válaszoló pedig:Pfffffffff, illemórák?

2010. aug. 10. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként milupa tápszert eszik, attól meg semmi baja, ezért is választottam azt a márkát. A HIPPtől semmi baja nem volt, megpróbáljam megint azt?

2010. aug. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!