Ti nem aggodtok?

Figyelt kérdés

Amyukak, szulok, akik nem egy szobaban vannak a babajukkal! Nem feltek a hirtelen kohogesetol, esetleges fuldoklasatol a babatoknal? Mi jobb hijjan alszunk egy szobaba a babankkal (nincs tobb szoba), de felek meg a kisagyba is tenni, ezert babaobol van az agyunk mellett. Tudom, legzesfigyelo, de en abban nem nagyon bizom, parszor csipogott oktalanul. Ti mivel nyugtatjatok magatokat? Kicsit gaz szulonek erzem magam, mert magam mellett altatom, s felek, ha egyszer kulon szobaja lesz akkor nem fog tudni elaludni egyedul...

:)

2019. ápr. 24. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Én bízom a legzesfigyeloben, jó minőségű, nem volt téves riasztás.

Azért néha rájuk nézek, azaz már csak a kicsikre, ok két hetesek. A 1,5 éves nagy (neki már nincs legzesfigyeloje) szinte mindig felébred ha bárki bemegy a szobájába mikor alszik.

2019. ápr. 24. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem aggódok. Pont ugyanannyi eséllyel lesz baj ha velem egy szobában van a babám, mintha külön van. És ha elalszom akkor azt sem fogom semmivel sem hamarabb észrevenni, ha baj van. A légzésfigyelő legalább csipog. Fals jelzés amúgy nincs, a babák néha elfelejtenek levegőt venni, ez nem olyan újdonság.
2019. ápr. 24. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Hirtelen köhögés, fuldoklás? Mitől?

Ha pedig mégis fuldoklik tudod mit kell csinálnod, vagy csak melletted van?

2019. ápr. 24. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

A légzésfigyelő nem csipog oktalanul, ez hülyeség.

Vagy az van, hogy ,,elfelejt" levegőt venni alvás közben 15 másodpercig és csippan a légzésfigyelő, a csipogástól magához tér és újra normálisan lélegzik, mire te kimászol az ágyból és odamész. ;)

Vagy a B verzió, amikor lemászik / leforog a lapokról és ne érzékeli a babát a légzésfigyelő.

2019. ápr. 24. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Nem

Az elején velünk aludt...mert nem volt kész más szoba.

Kb fél évesen került át saját szobába.

Van bébiőr.

Semmivel nem hallok kevesebbet, mint, amikor velünk egy szobában aludt

Engem jobban aggasztott az, amikor egy ágyban voltunk, hogy betakarjjk, begütjük..

2019. ápr. 24. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
De igen. Míg nagyon pici volt, sokszor felkeltem éjjel (mellettem van a kiságya) és figyeltem ahogy szuszog. Ne érezd magad gáznak, tedd azt ami téged megnyugtat.
2019. ápr. 24. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem féltem, pedig a második gyerekem is megszületett, 2 hetes korátol saját ágyban, bébiörrel alszik. Minden nyöszije, vagy nagyobb légvétele hallatszik amugy.
2019. ápr. 24. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Nekem eszembe nem jutna külön tenni.Tudni akarom,hogy jól van-e.Sokszor éjszaka indul betegség,abból veszem észre,hogy forgolódik,meg ahogyan a levegőt veszi.Nyugodtabb vagyok,ha itt van.Nekünk a babysense II sosem csipogott be,még így is használtam,hogy egy szobában alszunk.Még szopizik éjszaka,dehogy járkálok át másik szobába.Majd ha úgy látom jónak,külön tesszük,3.baba,nekünk így jó.
2019. ápr. 25. 02:45
 9/9 A kérdező kommentje:

En is igy vagyok vele, legyen melmettem. Akkor egyreszt csak beadom a szajaba a cicit, masreszt, tenyleg nem lenne erom esti etetesekhez masik szobaba rohangalni.

A legzes figyelorol annyit, hogy: pont a kislany felett alltam, lattam, hogy eppen ficereg, es akkor csippantott, meg mondtam is itthon, ha nem vagyok ott es nincs ott az orranal is pluszba az ujjam akkor nagyon megijedek. A masik alkalomnal pont nem voltam ott, de azert az elso alkalom kicsit bizonytalanna tett... ejszaka csak rarakom a mellkasara a kezem es megnyugszom. Koszonom a valaszokat!

2019. ápr. 25. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!