Édesítőszeres ételt ehet egy közel 2 éves gyerek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 17:57
2/22 anonim válasza:
Nem, mert egészségtelen. Gyereknek ne add.
3/22 anonim válasza:
En steviat hasznalok, ami ugye novenyi alapu, de nem szoktam neki adni, max ha nagxon harcol egy falatert, amibe beletettem, de direkt neki soha nem csinalok semmit steviaval.
4/22 anonim válasza:
Nem mert gyerekeknek nem ajánlott
5/22 A kérdező kommentje:
Ohh 2-2 :D nem eszek cukros ételt,ma pl gyümölcslevest főztem és követelte,adtam neki 4-5 kanállal,tehát nem teljes adagot kapott.De ennyiből nem lehet baj ugye?
2019. ápr. 17. 19:40
6/22 anonim válasza:
Én nem adok még a 6 évesemnek sem.
7/22 anonim válasza:
Én IRes vagyok. A gyerekeim nem kapnak az én kajámból. Külön sütök-főzök.
A salátaszósz szokott az egyetlen dilemma lenni, általában 1kk agave szirupot bele rakok, tehát inķább én fogyasztok minimális cukrot, mint ők édesítőszert.
De érdemes különbséget tenni a mesterséges és a természetes anyagok között. Sok édesítő puffadást, hasmenést okoz.
Amúgy egy-két falattól semmi baja nem lesz nyilván, itt a rendszeres fogyasztás a kérdés.
Az inkább taktikai dolog, hogy ha egyszer engedsz neki, akkor maskor is követelni fogja... Míg ha megtanulja, hogy az "anyáé más", akkor megszokja hogy nem lehet.
8/22 anonim válasza:
Engem is érdekelt a téma, ezért utána olvastam. Gyerekeknek nem ajánlott, mert enyhe hashajtó hatású lehet felnőttnél is. Persze nagyobb mennyiségben fogyasztva. De gyerekeknek abszolút nem ajánlott. Több könyv így írja. Pl. Kiskanál kommandó
9/22 anonim válasza:
8-as vagyok. A természetes édesítőszereket, se javasolják.
10/22 anonim válasza:
7 vagyok. Én se mondtam h javaslom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!