Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar enni az etetősz...

Miért nem akar enni az etetőszékben?

Figyelt kérdés
Kisfiam jó evő, de valamiért az etetőszék nem jön be neki. Mióta elkezdtük a hozzátáplálást mindig ebben etettük, de mostanában megfesziti magát meg hisztizik mindig az etetőszékben. Pedig éhes mert nyitja a száját meg fincsiket is adok neki amit szeret, de valmiért nem jön be neki ez az evés. Mi lehet a probléma? Arra is gondoltam nem jó az etetőszék.
2010. júl. 5. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
van egy időszak amikor mászkálnának inkább evés közben, egy falat kaja, aztán egy kör a nappaliban....ilyenkor általában nem ülnek meg egyhelyben......sajna keménynek kell lenni és ha más nem, akkor a székre ültetni enni, h megtanulja ülve eszünk, az etetőszékbe majd vissza lehet ültetni, mikor rájön erre.......nálunk ez volt a probléma
2010. júl. 5. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:
A kisfiam még nem megy ő még csak 6 hónapos múlt. Szóval itt nem a mehetnékével van a gond.
2010. júl. 5. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt csinálja a babám,nem akar etetöszékbe enni,ö is megfesziti magát,de ennek ellenére ö is nyitja a száját,de mégis csak hisztizik,mi pont 3napja találtuk ki apával,h elövesszük a bébihordozóját,h hátha eszik abban jobban,és láss csodát abban szépen eszik,igaz már elég hosszu a babám,mert 73cm,de még mindig ez a kényelmes neki,felültetjük vagyis felpattintjuk ülösre a bébihordozót és ugy eszik benne,nekünk ez bevált próbáljátok ki ti is,hátha bevállna.

Egyébként nekünk fa etetöszékünk van,de mi is arra gyanakszunk,h nem jó neki,vagy nem kényelmes most vagy nem is tudom,mert eddig pedig nem volt gond vele,ugyh mi sem igazán értjük miért csinálta ezt most benne,minden esetre most eltettük pihenni aztán majd egy idö mulva ujra elövesszük neki,hátha akkor már jó lesz ujra megint!

2010. júl. 5. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én babám 7 hónapos, de nekem még eszembe sem jutott beültetni az etetőszékbe, hiszen magától nem ül még. Így én a hordozóban etetem, esetleg egy próbát megér.
2010. júl. 5. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Nekünk a dönthető etetőszékünk van azért ültetem bele a babát. Nagyon praktikus szerintem, de úgy látszik szerinte nem annyira. :-) De majd lassan biztos ez is tetszeni fog nekik. Nem eröltetem mert abból jó nem fog kisülni.
2010. júl. 5. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:

1. akkor az csak később jön.....:)

próbáld a babakocsit, hátha azt jobban szereti, ismeri....lehet magasnak érzi, v tényleg kicsi még hozzá.....bár én 5 hónaposan már beleültettem, mert nekünk is ilyen döntős

2010. júl. 6. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!