Miért nem akar enni az etetőszékben?
Nekem ugyanezt csinálja a babám,nem akar etetöszékbe enni,ö is megfesziti magát,de ennek ellenére ö is nyitja a száját,de mégis csak hisztizik,mi pont 3napja találtuk ki apával,h elövesszük a bébihordozóját,h hátha eszik abban jobban,és láss csodát abban szépen eszik,igaz már elég hosszu a babám,mert 73cm,de még mindig ez a kényelmes neki,felültetjük vagyis felpattintjuk ülösre a bébihordozót és ugy eszik benne,nekünk ez bevált próbáljátok ki ti is,hátha bevállna.
Egyébként nekünk fa etetöszékünk van,de mi is arra gyanakszunk,h nem jó neki,vagy nem kényelmes most vagy nem is tudom,mert eddig pedig nem volt gond vele,ugyh mi sem igazán értjük miért csinálta ezt most benne,minden esetre most eltettük pihenni aztán majd egy idö mulva ujra elövesszük neki,hátha akkor már jó lesz ujra megint!
1. akkor az csak később jön.....:)
próbáld a babakocsit, hátha azt jobban szereti, ismeri....lehet magasnak érzi, v tényleg kicsi még hozzá.....bár én 5 hónaposan már beleültettem, mert nekünk is ilyen döntős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!