Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányos Anyukák! Lánykátokna...

Kislányos Anyukák! Lánykátoknak is van barna "csíkja" a köldöke alatt?

Figyelt kérdés

Az igazság, hogy körülöttem csak fiú csecsemők vannak/voltak eddig, más pici lányt még nem figyelhettem így meg. Szóval kislányomnak is van "barna csíkja" (b@sszus mindig elfelejtem a nevét) a köldökétől a punciáig. 6 hónapja szültem, még az enyém is látszik. Védőnőtől mindig elfelejtem megkérdezni.

Nem aggódom miatta, vagy ilyesmi, csak érdekel.

2010. júl. 5. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3 hónapja szültem.

Nekem és a Kislányomnak is van csíkja.

:-)

2010. júl. 5. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

igen volt! linea nigra. :)

de már nincs elég régen, vagy 8 hós koárig lehetett vagy vhogy így.

most 18 hós.

2010. júl. 5. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, a 13 hónapos lányomnak van. Hófehér a bőre és kis barna csík fut neki a pociján lefelé. Apa csak tegnap vette észre :D Pedig születésétől fogva fürdeti ő is.
2010. júl. 5. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem és egyéves fiamnak is van
2010. júl. 5. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem csak a szülés után, miután "összeesett" a hasamon a kinyúlt bőr, akkor látszott, halványan még most is.

fiam van, 6 hónapos, neki is van kezdettől fogva csíkja, nagyon halvány, de látható. pedig mindketten kimondottan fehér bőrűek, 10 perc alatt leégősek, szőkék vagyunk!

2010. júl. 5. 15:40
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Így utólag pedig bocsi a fiús anyukáktól,hogy nekik nem címeztem a kérdést, de nem tudtam, hogy a fiúknak is lehet (mert a rokon babáknak nem volt....)

2010. júl. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!