4 hónapos baba tényleg sovány?
5400 g és 63 cm.
(2800 g-mal és 51 cm-rel született)
A védőnő is megjegyezte, hogy lehetne egy kicsit husisabb. Ismerőseim babái ilyen korban 6,5 kg fölött voltak már.
És ismerőseid babái is 3 kg alatt születtek?
Féléves korra kell duplázni, nem 4 hónapos korra, mégis majdnem ott vagytok... akkor?
Szerintem ne törődj vele, ha amúgy minden rendben. Az én fiammal mindig elégedetlen volt a gyermekorvos (váltottunk is azóta, nemcsak ezért), mert hiába szopott sokat, mindig a súlyhatár alján volt. Engem nem érdekelt a károgása. Most már 3 éves, vékonyabb alkat remek étvággyal, rendkívül okos és mozgékony.
Lehetne husisabb, de ez a védőnőre is igaz... :D
Hát lehetne husisabb tényleg- de ha szépen egyenletesen fejlődik és hízik, akkor biztos, hogy semmi baja sincs- csak kicsit kisebb termet.
Én fiam 3050grammal és 51cm-vel született- ő 4hónaposan 6400gramm és 65cm volt. De eddig hízott jól- utána már csak nagyon keveseket egy hónapban- 1évesen 8kg volt.
Már 7éves és most sem nagy- vékony és alacsonyabb is kortársainál. (de mi így szeretjük:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!