Van más is akinek 4hós babája "csak"ennyit tudott?
Figyelt kérdés
Kislányom jövő héten lesz 4hós,de még nem forog semerre.szeret hason lenni, az alkarján támaszkodik,de nem nyomja ki magát,emelgeti a labát, tartja a fejét de nem olyan magasan. Nyúl a tárgyakért,meg is fogja őket. De a mozgása még nem pontos, kicsit ingatag. Mintha még nem lenne elég erős. Nincs összehasonlítási alapom,rajta kívül nem ismerek ennyi idős babát.2019. febr. 27. 07:18
1/9 anonim válasza:
Ha ennyit tudott volna, mert ennyit kell, örültem volna mint majom a farkának...
2/9 A kérdező kommentje:
Szinte mindenhol azt olvasom,hogy már hasról oldalra és a hátára is foroghatna. Én őt ehhez gyengenek látom még. Azt nem írtam,de a szájába is veszi a tárgyakat,és hason is nyúl értük. Még nem kell nyújtott karral,nyitott tenyérrel támaszkodnia?
2019. febr. 27. 07:39
3/9 anonim válasza:
Én lányom most lesz 5 hónapos. Ő is ennyit csinál még mindig. Járunk tornázni. Ott azt mondta a hölgy,hogy teljesen rendben van. Annyit csinálhatsz,hogy amikor a hátán fekszik,magasabbra tartod a játékot,hogy nyúljon érte. Amikor hason van,szintén a feje fölé emeled.
Elmaradva semmiképpen nincs.
4/9 anonim válasza:
Én lányom is kB. Ennyit tudott. Jövőheten lesz 5 hónapos, már tud forogni. Úgy kezdődött, hogy háton a lábait "gyertyába" emelte, eldőlt oldalra majd abból fordult hasra. Még nem tud nyújtott karral támaszkodni hason, szerintem azt csak később tudnak. Nyugodj meg, teljesen rendben van a kislányom 😊
5/9 A kérdező kommentje:
És teljesen magától csinálta vagy játékot akart elérni vele,mikor oldra dőlt? A gyertyázást csinálja kislányom is de nem dől el még.
2019. febr. 27. 08:50
6/9 anonim válasza:
Kemény éveknek nézel elébe, ha máris "le van maradva" a babád.... Ne tedd ezt! Élvezd!
Az én kislányom időben vagy kicsit előbb csinált minden mozgást, viszont darabos ételt nem akar enni, csak bulátát, a legkisebb darabkát is kitolja a nyelvével a püréből. 11 hónapos. Na, bumm. Majd eszik darabosat, ha odaér az agya. Az érettségi bankettre csak nem kellesz botmixert vinni....
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy le van e maradva, azért kérdeztem. Ezek szerint nincs aminek nagyon örülök.
2019. febr. 27. 09:07
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Csak úgy eldőlt oldalra, teljesen magától. Annyira tetszett neki a dolog, hogy utána állandóan azt csinálta. Egy hete kB. hogy megy neki a fordulás, most azt csinálja folyamatosan 😊 nyugodj meg, szerintem kB. egy hét és megy majd neki az oldalra fordulás.
9/9 anonim válasza:
Jaj, ne olvasgass mert megtébolyulsz :D Ha van normális védőnőd akkor inkább tőle kérdezd meg az ilyesmit. A babák nem mindig papirforma szerint fejlődnek. Nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!