Nagyon sírós babák anyukái, ti hogy bírjátok?
Lányom 4 hónapos. Extra sírós. Hasfájós is volt, de az szerencsére már múlóban van, viszont még mindig rengeteget sír. Alig van el magában. Kb 10 perc és üvölt, ha egyedül hagyjuk a játékával. Mindenért sír (ha éhes azért, ha enni kell azért, ha háton van azért, ha megfordul azért, stb)
Jeleztük már az orvosnak és a védőnőnek is, azt mondták nincs gond, ő ilyen természetű, érzékeny baba.
Rossz anya vagyok, de nagyon megterhelőnek érzem, hogy 4 hónapja csak a folytonos sírás hallgatom. Rettegek közösségbe menni, mert ha ránéz valaki már elsírja magát. A barátaink se látogatnak bennünket, mert a babám állandóan nyűgös. (már megkaptuk, hogy bezzeg xy gyereke milyen nyugodt)
Ti hogy bírjátok? Mit tesztek?
Sajnálom a lepontozást. Nem tudom ki az a frusztrált tehén, aki itt éli ki az elfojtott indulatait.
Nekem minden válasz nagyon hasznos! Mindenkinek megy a zöld kezecske.
Kislányom is ilyen pedig már 7 hónapos. Nagyon nehezen. Eddig ha már nem bírtam, elmentünk sétálni. Mostmar nem lehet mert nem alszik el és ha rá un akkor ordítani kezd. Ebből pedig az következik, hogy fel kell vennem és hazáig cipelem+tolom a kocsit. Vagy ha már kicsit is nyöszörög a kocsiban és nem veszem rögtön fel, úgy néznek rám mintha megöltem volna valakit.
Főzés nagyon nehéz. Kb csak akkor tudok normálisan, nyugodtan főzni mikor férjem itthon van. (vasárnap)
Én őszintén már nevetek a szerencsétlenkedésemen.
Nekem mindig azt mondják, hogy 3 hónap múlva jobb lesz! (ezt minden hónapban elmondják) 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!