Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Dohányoztok/dohányozt...

Anyukák! Dohányoztok/dohányoztatok szoptatás alatt? Mikor gyújtottatok rá ismét, mióta babátok van?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 13:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

azért mert most nem gyújtok rá, később még szeretnék. ennyi. szó sem volt arról, hogy szoptatás alatt dohányoznék.

amúgy egyáltalán nem stresszeltem, mikor letettem a cigit ( nagyobb volt az öröm és boldogság a baba miatt). de nem vagyunk egyformák.

a kérdéseket pedig ne szimpátia alapján pontozzátok! a dohányos anyuka a kérdésemre válaszolt (nem úgy, mint egyesek), tehát hasznos, mégha nem is példamutató a cselekedete. magatokban lehet ítélkezni!

2010. júl. 4. 22:11
 12/17 A kérdező kommentje:
most visszaolvastam az előző kommentemet, és félreérthető, amikor azt írom, hogy tudom, hogy rá fogok gyújtani. úgy értettem, miután abbahagytam a szoptatást.
2010. júl. 4. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is letettem, amint megtudtam, hogy jön a baba, előtte napi fél-egy dobozzal szívtam. Amíg a kisfiam naponta 2-nél többször szopizott, nem gyújtottam rá. Aztán egy baráti összejövetel alkalmával rágyújtottam (ekkor már csak reggel és este szopott). Azt olvastam, hogy a nikotin kb. 3-4 h alatt megy ki a tejből, tehát csak napközben szívtam el párat, hogy ne legyen benne a tejben. Már nem szopizik és max. 8 szálat szívok el, de nem is kívánok többet, meg idöm sincs rá...
2010. júl. 4. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
17.55-ös legalább bevállalja......
2010. júl. 5. 10:31
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

17.55 vagyok

Tisztában vagyok vele, hogy nem normális, amit csinálok/csináltam, és nem vertem a mellem, mikor leírtam.

Adott volt egy kérdés, amire válaszoltam. Nem kioktattam a kérdezőt, hogy hú meg há és rossz anya leszel, ha szoptatás után is rá mersz gyújtani....

Válaszoltam... a KÉRDÉSRE.... hm.. ennyi.

2010. júl. 5. 10:34
 16/17 A kérdező kommentje:

17.55! ne is foglalkozz velük, aki nem dohányzott, nem tudja, ez milyen. azt amúgy még jobban utálom, amikor leszokott dohányos kampányol és mindnen áron próbál meggyőzni, hogy szokjunk le. amikor 2 évre egyszer már letettem a cigit, én nem oktattam ki senkit.

nagyon kívánom a cigit, de a lelkiismeretfurdalás miatt nem tudnék rágyújtani.. ha álmodom is vele, reggel szégyenkedve ébredek...

:-)

2010. júl. 5. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
És gondold el, h most még csak álmodsz vele és már most szégyenkezel? Mi lesz ha már tényleg rágyújtasz?????
2010. júl. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!