Mennyi esély van arra hogy születéskor elcseréljék a gyereket?
A vércsoport-meghatározás nem automatikus. 2016-ban született a fiam Budapesten, és azóta sem tudjuk a vércsoportját. Az igaz, hogy a férjem jelenlétében kapott ruhát és karszalagot, amiket nem vettek le róla, amíg vissza nem kaptam, onnantól meg velem volt. Ilyen körülmények között nemigen lehet a babákat elcserélni, de te tudod, mi volt a kórházban.
Ha kételyeid vannak, járj a végére, nehogy megkeserítse a kialakuló kapcsolatotokat.
16!
PL. PÉLDÁUL.Tudod mit jelent? Egyedi esetkent kiemelve, hogy érthet ő légyen. Nézik a vércsoportot, HA ARRA OK VAN. Ilyen ok pl az RH összeférhetetlenség. Milliós másik mellett. Egy szóval nem mondtam, higy minden esetben mindent néznek. Khm
Komolyan ennyi az indokod, hogy nem hasonlit ratok? Az öcsémmel kb mintha ikrek lennénk, de a hugunk nem hasonlit sem anyánkra, sem apankra. Kiköpött nagyanyank fiatalon. Na és? Anyám se rohant dns tesztre, mert elcserélték a gyereket, pedig az 30 éve volt, és akkor még nem karszalagoztak.
Manapság már a szülőszobán rajta van a karszalag, anelkul ki se viszik a gyereked onnan.
9 hónapos gyereken még nem feltétlenül fogod látni a hasonlóságot. Ennyi idősen az én gyerekeim sem hasonlítottak egyikünkre sem igazán.
Karszalag volt a gyereken a kórházban? Ha igen, akkor esélytelen, hogy elcserélték volna, hacsak nem egyszerre szültetek többen egy helyiségben, ami manapság szintén nem jellemző annyira.
A gyereked nem a férjed vagy a te klónod.
Majd lehet, hogy hasonlítani fog rátok, vagy lehet, hogy valamelyik nagyszülőre/dédszülőre/ükszülőre...
4 éves unokaöcsém pl kiköpött apai üknagyapja, se az anyjára, se az apjára nem hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!