8 éves lányom a barátnőjével volt, akinek épp herpesze van, én nem tudtam. Újszülött babám van itthon, a fejét megpuszilta a nagy, mennyi az esély, hogy ő is elkaphatta, és a kicsinek baja lesz?
Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy a kislánynak herpesze van, de most nagyon ideges vagyok, félek, tudom, hogy újszülöttre mennyire veszélyes.2018. aug. 24. 17:40
1/5 anonim válasza:
Ah micsoda dráma! Nyugi már. Semmi baja nem lesz, képzeld az én lányomat újszülött korában az anyukám látta el egy darabig és éppen herpesze volt, semmi baja nem lett senkinek.
2/5 anonim válasza:
Eső, szerencsétek volt könnyen meghalhatott volna a baba.
Kérdező, ez így nem veszélyes, majd akkor kell figyelni ha a nagyobb lányodon esetleg kijön, hogy akkor ne érintkezzen a picivel.
3/5 A kérdező kommentje:
Hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem lesz semmi baj belőle, csak pl egyik gyerekem se volt soha kórházban, a pici most 11 napos, és már megjártuk azt is, így jobban féltem mindentől.
2018. aug. 24. 18:29
4/5 anonim válasza:
Túl sokat neteztek, anno én is paráztam, a védőnő és a gyerekdoki is azt mondta, hogy anyám ne csókolgassa a babát herpeszes szájjal, ennyi, amúgy elnézve a fejüket nagy kamu ez az egész, mert abszolút nem értették, hogy miért rettegek ennyire a herpesztöl.
5/5 anonim válasza:
Terhesen is, újszülött korban is volt herpeszem mindhárom gyerkőccel.Vagyis szinte mindig volt...nincs olyan hónap,hogy ne legyen és nem csak a számon, az orromban is, és egyszer az alkaromon volt egy hatalmas.
Soha nem volt herpesze egyik gyerekemnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!