Más babája is ütögeti a fejét pl. járókába, padlóra, vagy vmire kellene gyanakodnom? 8 hós.
Figyelt kérdés
Már egész be van kékülve a homloka azon a ponton.Ha elégedetlen,még jobban csinálja.Nagyon aggódok!2010. júl. 4. 10:50
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon sok kisgyerek szokása,éppúgy,mint pl. a forgás a szédülésig. Ne figyelj rá,ne vedd észre,akkor hamarabb abbahagyja.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam is csinálta és a forgást is amit az első írt. Azt még mindig csinálja, pedig már 21hónapos.
Próbálj meg nem tudomást venni róla, tudom elég nehéz. Én néha féltem, hogy komolyan kárt tesz magában.
3/5 anonim válasza:
az én fiam 7 hónapos,az a legújabb szokása,hogy megtámasztja a homlokát a kiságy rácsára és gurigatja el-vissza.
4/5 anonim válasza:
Barátnőm kisfia csinálta ezt... sajnos apa és anya sokat vitáztak ebben az időszakban... kisfiúként is problémás gyerek volt, beszédhibával. Ha szent a béke nálatok otthon, akkor ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom 11 hónapos, de még mindig csinálja. A legújabb szokása, hogy odamászik a falhoz, először csak odanyomja a homlokát, utána egyre erősebben beleüti a fejét. Nem tudom, hogy nem fáj neki. Mindenesetre én inkább elterelem valamivel ilyenkor a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!