A kérdés hogy előző héten a crl 5,2mm szivhang sejtheto most 1,2mm és nem halljak a szivhangot kb 7 hetes vagyok Baj van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 11:06
2/8 anonim 

válasza:

UH-n azt a színes, villódzó izét nem kapcsolták be? Az mutatja, van-e életjelenség (a vérellátottságot nézi, ha jól tudom)
3/8 anonim 

válasza:

Nem mondják, hogy mi van? Ha 1 hete 5,2 mm volt, most meg 1,2 akkor persze, hogy baj van. Elírtad esetleg?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam el ez van a papíron
2019. márc. 28. 12:29
5/8 A kérdező kommentje:
Az UH-n láttam pirosan villanyozó valami akármit
2019. márc. 28. 13:00
6/8 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy nem mondanak semmit. Esetleg nem doki csinálta az uh-t? Amúgy nem tudom a pontos méreteket, a lányom 3 mm-es volt a 6. héten, szív pulzálással, és azt hiszem ő kicsinek számított. Persze lehet, hogy később fogant a babád, de akkor mi az az 5,2-es adat?
7/8 anonim 

válasza:

Sajnálom, de ha tényleg 5,2-es crl-ből 1,2-es lett, az missed ab. Visszafelé nem fejlődnek a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!