Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Huggies pelus mennyire...

A Huggies pelus mennyire vastag? Mire hasonlít jobban a Liberóra vagy a Pampersre?

Figyelt kérdés

Eddig Pampers pelust használtunk, de változhatott a babám testfelépítése és így folyton lóg a lába között a pelenka. A Libero ebből a szempontból jó, viszont nyáron nem szeretem, mert sokkal vastagabb. A Huggies melyikre hasonlít jobban? Ha a Pampersből és a Liberóból 5-ös méret kellett, akkor a Huggisból is jó lehet az?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 3. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább pempersre hasonlít, de nekem nem jött be!!!! A DM babylove pelusát próbáltad már???? Nekem az vált be!!!!!
2010. júl. 3. 22:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, igaz már van vagy fél éve! De az is elég vastag, nem?
2010. júl. 3. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:

A Liberóra hasonlit.Én a Pamperst szeretm mert vékonyabb sokkal és nagyon jól tartja a dolgokat.:)

A méret kb ugyanaz a márkáknál,de azért érdemes megnézni mert van olyan hogy egyiknél pl 14kg-ig,másiknál18kg-ig használható a 4-es.

2010. júl. 3. 22:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, a vastagság szempontjából én is a Pampersre szavazok, de a valahogy a Libero jobban passzol a fiamra. Nem tudom hogy fogalmazzam meg... Olyan rajta mint egy alsónadrág, nem lóg, nem vág, pont jó! Viszont vastag... :( A Pampers viszont belóg a lába közé, olyan mintha mindig tele lenne. Már próbáltam kisebb méretet is, de az meg vágja a combját! Ezért gondoltam hogy kipróbálok valami más márkát!

Teljesen tanácstalan vagyok!

2010. júl. 3. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Huggies a legvékonyabb a 3 közül. Én mind a 3-at használtam, mióta ilyen meleg van csak a huggiest.
2010. júl. 3. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Használjatok legalább a nyáron,bugyi pelust.Pampers és a libero jó.Probáljátok meg.Nekünk bevált.Egyébként az én kislányomon is ugy áll a sima papers mint a te babádon.
2010. júl. 3. 22:26
 7/11 A kérdező kommentje:
De a bugyi pelus olyan drága.... :(
2010. júl. 3. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyszer próbáltunk huggiest, nagyon nem volt átfedés a csípőrésen, durva, papírszerű volt.

A Liberóra hasonlít szerintem.

Most a második babánál is a Pamperst szeretjük inkább. Vékony, kényelmes,puha.

2010. júl. 3. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
az én fiam a huggisra allergiás lett tele lett hatalmas vörös foltokkal,ott ahol a pelus érintette a bőrét
2010. júl. 3. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerencsére egyikre sem hasonlít. A Liberóval a térképről is le lehetne kergetni, akkora sz--r. A pampers valamivel jobb lenne, de az meg alig pár órát bírja a pisit tartani. A Huggiest ráadom este 8-kor és reggel 7-kor kb. egykilósan, de úgy veszem le róla, hogy a bőre teljesen száraz és a ruhája is.

Mivel átfedések vannak a méretezésben, akkor szoktam váltani, amikor az előző méretnél egy icipicit közelebb van a felső határhoz a baba súlya, mint az alsóhoz. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.

2010. júl. 3. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!