Érdemes 5-ös Pampersre váltanunk?
Babám 13 kg, és 83cm! Elő-előfordul, hogy kifolyik a pisi.Ha híg a kaki, akkor az is! Nem rendszeresen, de megesik!
Érdemes lenne 4+ -ról 5-ösre váltanom? Mennyivel nagyobb az? Nem lenne az meg túl nagy vajon?
Köszönöm válaszaitokat
Szia!
Azt nem tudom mennyivel nagyobb, mert mi csak most valtottunk 4-re, pont olyan okok miatt amit te is irtal. Neha-neha , de egyre gyarkabban kifolyt a pisi. En is feltem h mi van ha nagy lesz, mert meg nem volt annyi kg mint ami a pelusra van irva. Vegul valtottunk, es alig volt nagyobb, de annyira eleg volt ez a kulonbseg, hogy azota egyszer se fordult elo ilyen baleset. Sztem nyugodtan valtsatok. Nem hinnem hogy akkora kulonbseg lenne ket meret kozott, hogy nagy lenne neki.
Lányom 12 kiló és 80 cm,de már elég régóta 5-ös méretet hordunk.Amikor úgy láttam,hogy most már nem jó,váltottunk.Elég husis,így az nem volt jó a popsijára.
Liberót csak azért nem szeretem,mert nagyon vastag.Huggies jó volt,mikor 4-es,4+-os méretnél jártunk,de most az is vastagnak bizonyult.Legjobb a Pampers.
És nyugodtan válts 5-ösre.Nagyobb lesz,de nem sokkal.
Bár libero, de az én lányom már 12 kilótól a 6-ost használta.
Szerintem bőven jó lenne nektek az 5-ös, de lehet, hogy a 6-os is.
Igaz nem pampers-t használunk, de volt az is. Nyugodtan válts! Én már hónapok óta 5-öst adok a fiamra, pedig még 12kg sincs. Magasságra ő is 82-4 centi körüli. Én szeretem, ha kicsit "nagyobb" a pelenka a gyereken, persze nem trottyos, mert több pisit is felszív, meg akkor magasra ér a dereka is, és jobban belefér a kaki.
Mondjuk szerintem számít, h fiú-e vagy lány a babád, mert a fütyi igencsak felvesz a méretből.
15:14-es vagyok.
Amúgy nem kell kivárni a feltüntetett kiló határt.Az csak egy átlag érték.
Bocs az offért!
A liberónak nincs 4+-os mérete, így értelemszerűen egyel nagyobb kell belőle, mint bármely más pelenkából. Sajnos tapasztaltam. És amúgy nekünk orrán-száján folyt (a megújult verzió), úgyhogy soha többet nem veszek.
Köszönöm szépen válaszaitokat!Akkor valószínű, ez az utolsó 4+ -os csomink! Fiam van amúgy, egyikőtök írja, hogy ez se mindegy..
Mindenkinek nyomtam a zöldet,csak kedves első ne haragudj, Nálad,véletlen a "közepesen hasznos" jelt nyomtam meg!
Köszi mindenkinek és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!