Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már babád érzékeny a...

Volt már babád érzékeny a Liberora?

Figyelt kérdés

A doktornőnk szerint az én babám arra allergiás.Dehisz abban nincs is illatanyag.

Azt mondta váltsunk pelust.Olyat válasszak, ami minden mentes.

2010. nov. 5. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Liberóból az up&go pelust próbáltuk, nem volt vele baj. De a Müller saját márkás pelusa nagyon nem jött be, pedig illatanyag-mentes. Csak annyira visszaengedi a bőrhöz a nedvességet, hogy a fogzás miatti megváltozott ph-jú pisi vörösre csípte a kisfiam bőrét. Visszatértünk a pampers active baby-hez, és 2 nap alatt megoldotta a problémát.
2010. nov. 5. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt jó a Libero. 1-2 méret Huggies, 3-4 méret Pampers. De most kaptunk 5-ös méretben Liberót, és most jó. Érdemes próbálgatni. Bár mi is csak akkor váltottunk, ha gond volt pl. kiütés, kifolyás...
2010. nov. 5. 13:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Pampersnek van illatmentese?Csak kamillást és aloe verást láttam.
2010. nov. 5. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
A pampers premium care (fehér csomagos) az illatmentes, viszont nálunk az sem vált be, az is visszaereszti a bőrhöz a nedvességet. Az active baby (aloe verás) ahogy kicsomagolom, szinte száraz, pedig tele van pisivel. De a benne lévő zselégolyók nagyon jól magukba zárják a nedvességet.
2010. nov. 5. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is piros töle a babám feneke,mi csak a pampers pelust tudjuk használni,az active baby-t használjuk most,de a sleep&playt is szoktuk.

Ezek aloe verásak meg kamillásak,viszont a fehér pampers nem az,itt megtudod talán nézni:

[link]

2010. nov. 5. 13:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Akkor elrohanok venni Pamperst, mert durva a helyzet.
2010. nov. 5. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia!A pamper premium care nagyon allergizál!!!!Vigyázz vele!
2010. nov. 5. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Huggiest vettem végül.Olyanunk volt már, és nem volt vele gond.

Remélem tényleg csak a pelus csinálja a fesztivált, és nem valamilyen ételallergia (megint).

2010. nov. 5. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
én a lila comfort fit 4es liberót veszem a gyereknek, és ameddig a fehér zacsis pamperst vettem azt hittem az a jó pelus, de már semmiért nem cserélném le a liberót. :) a fenekét meg gabi babakrémmel (nem popsikrémmal) kenem, és szerencsére sosem piros. volt piros korábban. neogranormonnal, bepantennel kentem, de egyszer elfogyott nem volt ötletem, bekentem a gabival, és úgy bevált h azóta se használok popsikrémet. :)
2010. nov. 5. 22:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi!Nálunk nem a popsi lett vörös, hanem a combhajlat csalánkiütéses.Ott, ahova a pelus füle ér.

Lehet, hogy majd kipróbálom a Tescos pelenkát, mert a Huggies drága.

2010. nov. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!