Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik autósülést érdemesebb...

Melyik autósülést érdemesebb venni a 9-18kg-ig vagy a 9-36kg-ig?

Figyelt kérdés
Januárban amúgy is terveztünk venni egy új ülést. A 9-36kg-ig drágább ugyan de 12 éves koráig jó. Ez tényleg ígz van? Nem túl nagy neki? Januárban lesz 9 hónapos. Most 7,5kg. Remélem jauárra lesz 9kg.
2008. nov. 10. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi épp tegnap vettünk és sokat dilemmáztunk rajta. Végül a 9-18 kg ig valót vettük. 4-5 éves korban cserélni kell mert akkor már kicsi lesz, de a nagyobb meg most lett volna nagyon nagy. Későb már magasabb fejtámlásre lesz szükség.

jól gondoljátok át. Nekünk ez volt drágább de e mellett döntöttünk.

2008. nov. 10. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is most készülünk venni és mi is olyat néztünk ami 9-18 kg-ig jó. Belepróbáltuk a gyerkőcöt és most ez a méret felel meg neki a másik fajtában (9-36 kg-ig) nem találtunk olyat ami a kis bucóját megfelelően tartaná. Szerintem az a legjobb ha elmentek a babával és belepróbálgatjátok, hogy melyik tartja stabilan.
2008. nov. 10. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz.12 év az nagyon hosszú idő.És az anyag is elfárad.Én nem hiszek abban,h ugyan olyan biztonságos lesz,mint most.Azon kívül mindig változtatnak mindenen.Nem biztos,h ez a típus akkor még használható lesz.És sztem ami kényelmes egy kb.9 éves gyereknek kizárt,h egy 15 hónaposnak is az legyen.Mi biztos,h a 9-18 kg valót fogjuk megvenni.6 hós baba anyukája
2008. nov. 10. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Igazatok van akkor én is a 9-18kg-sat veszem!
2008. nov. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!