Giraffe Club vagy BAby Design kocsi? Érveket és ellenérveket várnék tőletek, tapasztalt anyukák! Nagy segítség lenne!
Szia. Én csak a Giraffe Clubról tudk irni. Ezt írtam egy válaszban a multkor:
"Február óta használjuk. Nekem fontos volt, hogy a tolókar átfordítható legyen, de most viszont állandóan normál állapotban használom. Vagy egy kis ablakocska a kupoláján azon szoktam ránézni a babára. Egyébként, ha átfordítod tényleg kicsit nehezebb tolni,és akkor nehezebb fordul is mert akkor a hátsó kerekek a bolygósítottak, de pl. a férjem és anyám mindig úgy tologatják. (pedig a férjemnek 46-os a lába) A kerekekkel nem volt eddig semmi gond és nem is kicsik egyáltalán. Rűadásul gmisak íy em ráznak a járdán. ( a hátsó átmérője 22 cm az első bolygósítottaké pedig 20cm) A Peg Perego kerekei pl. sokkal kisebbek. Sokat kirándulunk hétvégén és pl. Szentendrén a macskaköveken simán toltam a fiam szeme se rebbent úgy aludt tovább. Még élvezi is. Kiskereű nálam is ki volt zárva. Elég széles a babakocsi a fiam kényelmesen elfér benne. Teljesen vízszintesre dönthető. Van lábzsák. A hordozót rá lehet pattintani a kocsira. Egyébként nem szerettünk volna 3 funkciós babakocsit ( a mózesre nem volt szükségünk, viszont autósülés fontos volt) ezért elsősorban Travel System fajták között válogattunk. Megmondom őszintén hogy a Top rider és Pierre Cardin (stb) anyaga és kivitelezése sokkal rosszabb, mint ezé. Elég jó anyagokból készült. Jól néz ki élőbe is nem csak a képeken, mint többsége a babakocsiknak. Nagyon könnyű összecsukni. Mi egyébként sokat járkálunk autóval és mindig visszük a babakocsit is, még akkor is, ha apa nélkül megyek, mert egyik kezemben tudom a hordozóban vinni a babát a másik kezemmel meg húzom magam után az összecsukott babakocsit. Viszonylag könnyű (bár nem a legkönnyebb)."
Szóval én meg vagyok vele elégedve és ajánlani tudom.
Még annyi hogy nagyon jó árban van és igényes tényleg nem olyan kivitel mint pl. a Top rider ami szerintem tök gagyi. Nekem szebb kocsi mint a Baby design. Meg a kerekei is jobbak. Nekem stabilabbnak tűnt.
Persze szem előtt kell tartani azt is hogy nekek mi a fontos. Ha van kérdésed szívesen segítek. (más majd biztos ír a Baby designről is :-))
Nagyon hasonló mind a kettö.Ezért is mutatok egy harmadikat:-D Szerintetek ez milyen???
Igaz ez lapra szerelhetö0meg hátul nem duplakerekü.
Az számít???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!