Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondja meg valaki mi játszódha...

Mondja meg valaki mi játszódhat le annak a fejében aki így elbánik egy pici babával?

Figyelt kérdés
Miért dönt úgy hogy megöli a saját gyerekét? Én sem vagyok túl erős a lelki dolgaimban,voltam depresszios is már de mikor megszületett a lányom,hát leirhatatlan érzés volt az a boldogság. Akkor mi vitte rá?
2019. márc. 18. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Ha voltál már depressziós, mi a kérdés?

Reálisan gondolkodtál akkor? Józanul? Nem.

2019. márc. 18. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Például az, hogy a folytonos sírásától úgynevezett tartós kialvatlanság tünetei jelentkeznek nála. Az egyik legszembetűnőbb következménye az agresszió.

De olyan is előfordulhat hogy például hitel törlesztése miatt látja kilátástalannak a helyzetét és a babájával együtt megy a halálba.

2019. márc. 18. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Konkrét esetre gondolsz?

Azt nem értem, hogy ha úgy érzi, hogy tényleg nem kell neki az a baba, nélküle akarja élni az életét, akkor miért nem teszi be egy inkubátorba? Senki se fogja miatta zaklatni, teljesen legális, tudnia se kell róla senkinek.

2019. márc. 18. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem többféle oka lehet. Vagy az, hogy úgy gondolja, olyan nehéz anyagi körülményeik vannak, hogy rossz élete lenne a gyerekek, meg azt is tudja -akár saját tapasztalatából-, hogy gyermekotthonban is rossz lenne neki valószínűleg. Másik oka, hogy addig is valahogy, valamiért titkolni akarta a terhességet is, meg a gyerekeket is. Harmadik, hogy anyukának valamilyen elmebetegsége van, pl. hangok utasítják, hogy ezt tegye, stb.

Persze lehet mondani az első két okra, hogy akkor minek csinálták meg, miért nem ment abortuszra, miért nem ment a családsegítőbe tanácsot kérni, stb, de hát ki tudja, miért nem, azért szerencsére a legtöbben ezt teszik, nagyon ritka, ha valaki idáig jut. Tudatlan, elkeseredett emberek, igazából még ha van is mögötte valamilyen "érv", biztos vagyok benne, hogy mindegyikük valamilyen pszichiátriai betegség vagy állapot hatására követi ezt el...

2019. márc. 18. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Amit most itt írtatok, az mind a józan ész alapján született.

A szülés környékén a nőknél sokszor nem játszik a józan ész!

A nők eleve hajlamosabbak arra, hogy sodorják őket az érzelmeik - nézd csak meg itt a pontozást.

De a szülésnél ez még hatványozottan jelentkezik.

Úgy viselkednek néhányan, mintha egyáltalán nem tudnának értelmesen gondolkodni. Ez a felborult hormonszinteknek is köszönhető.

Ezért is fontos, hogy ilyenkor legyen mellette valaki, aki segít neki. Ha nincs, az további problémát jelent.

Másrészt viszont: ez nem ad felmentést minden alól!

Az az értelmes és TÁJÉKOZOTT nő, aki TUDJA, hogy fel fog borulni a helyes értékítélete, az nem bízza a dolgokat a véletlenre, hanem előre készül, és tervez!

Az más kérdés, hogy aztán ezeket mennyire tudja betartani - de ha SEMMIFÉLE terve sincs, akkor csak sodródni fog, és akkor történhet meg a baj!

2019. márc. 18. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Én egy nagyon szegény, elmaradott környékről származom, sokmindent láttam, hallottam. Igazából Tényleg van az az eset, mikor szegény gyerek még ezzel járt a legjobban. És anyuka is ezt jól tudja, még azt is "belátja", hogy ő egy szörnyű gyerekgyilkos, vagy legalábbis annak fogják tartani és mehet a börtönbe. De van olyan, ahol az apa erőszakos, fizikailag, legtöbbször szexuálisan is, az anya pedig nem tud otthonról elmenkulni, megszökni. Pláne ha lány gyerek születik, érthető, mitől szeretné megmenteni. Sajnos ilyen is van. Meg még sok más, jók a hozzászólások itt a kérdés alatt.

2019. márc. 18. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a kérdés a zichyújfalui esetre vonatkozik. Az eltitkolt terhességeknek gyakran ez a következménye. Azt hiszem, már kezdettől nem fogadta el, nem akart tudni róla, egyszerűen azt akarta, hogy tűnjön el. De kell hogy legyen valami külső oka is annak, amikor valaki idáig jut, nagyon kétségbeesett lehetett.
2019. márc. 18. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Azt se értem, hogy nem tűnt fel senkinek, hogy terhes. Ha meg felmerült a gyanú, miért nem vitte orvoshoz?

2019. márc. 18. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Olvass utána a szülés utáni pszichózisnak...

Aki ilyet tesz nyilván nem tiszta elmével teszi. Ezt mi nem értjük természetesen...

2019. márc. 18. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Számomra az a felfoghatatlan hogy akivel minden nap este lefekszik az hogy a pi...ba nem veszi észre rajta,azért gondolom volt pocalja.Azért a párjával csak volt szexuális együtlén a 9 hónap alatt,azt mondta hogy nagyon puffad és mindenki szónélkül bekajálta.Mutattak a tv be fotot amin az arca le volt takarva,és nem volt elhizva.
2019. márc. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!