Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik autósülést választanád...

Melyik autósülést választanád és miért? STM vagy Kiddy?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. júl. 3. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak:nincs jelentősége 1-másfél évig?!Ne adja Isten,de az elős sarkon is érhet bárkit súlyos baleset!Mi évente kb. 15000 km-t kocsikázunk.
2010. júl. 5. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen akkor érdemes vitáni, ha valóban minden kategóriából a legjobbat meg tudod venni a gyerekednek. Különben értelmetlen a dolog. Mert akkor szerintem egy jó minősítésű átmenő kategóriába érdemes belefektetni.

Persze bármikor érhet baleset, de mondjuk szerintem akkor is megfontolandó, hogy veszel egy jó 9-18-as ülést hetven körül, mert ha már veszel, akkor nyilván a legjobbat, és aztán rá 1 évre veszel egy kitünőt szintén egy százasért, ami egyébként jó lett volna korábban is, mert az egyik sima jót kapott a biztonságért a másik pedig egy gyengébb jót. És ha nincs sok pénzed, arra az egy évre vagy veszel egy elment kategóriást, de 9-18 kg-ig vagy egy jót, ami 9-35-ig van. és egyébként meg az én ismeretségi körömben még senkinek nem volt egy koccanása sem, úgyhogy azért nagy az esély, hogy soha nem lesz szükség arra, hogy egy nem tudom én milyen ülés védjen. Így én nem gondolnám, hogy valóban mindig és mindnkor csúcskategóriás ülésbe üljön a gyerek. Pláne egy nem csúcskategóriás autóban. Mert oké komoly autóban is lehet balesetet szenvedni, de nagyobb esélyt látok arra, hogy kiszáll valaki egy csúcskategóriás Volvoból (azt hiszem ez a legbiztonságosabb márka) mint egy Trabiból.

2010. júl. 5. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyári isofix azért elég kevés autóban van sajnos, kivéve a Volvót. Én is 9-36-os ülésben gondolkodom, valamelyik a kettő közül, de inkább a Kiddy.
2010. júl. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!