Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik vele? Tanácstalan...

Mi történik vele? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés
4hós kisfiam eddig minden nap este 19órakor elaludt,most 2 napja 3/4 9kor 9kor alszik el,egy szál pelusban mert a body is zavarta már!nálunk 28fok biztos van!lehet a meleg miatt nem alszik?
2010. júl. 2. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a meleg megviseli a babákat.Az én lányom 9 hónapos, de ilyen éjszakáink, mint az utóbbi 2 napban, soha nem voltak.Szegény elalszik egy bodyban nyitott ablaknál, mégis fent vagyok 3-ig, mert rengeteget nyöszörög, forgolódik, megébred.

Egyszer csak vége lesz ennek a hőségnek.

2010. júl. 2. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk légkondi is van, mégis tiszta dinka a gyerekem. Ma csak velem aludt, este is csak cicin aludt el. Nincs valami front? Meg azt is olvastam, hogy ebben a korban már a fogai is fájnak. Az lehet, mert napi többször át kell öltöztetni, annyira nyálzik, meg állandóan a szájában matat. Ő is 4 hónapos.
2010. júl. 2. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
meleg is van, meg sokáig világos van, lehet még nem érzi úgy, hogy este lenne! ha szerencséd van, télen majd 6kor már durmol:)
2010. júl. 3. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy 19-től meddig aludt, de semmi gond nincs azzal, ha 21-kor alszik el. Nyilván többet bír fent lenni. Az én lányom délután 17 órától fentvan 21-ig, addigra fürdetjük, eszik. Van amikor alszik egy kicsit a babakocsiban, kb. fél órát, de ez a max. Így alszik reggelig, 7-8 között kel. Ez már régóta van, azt hiszem pont 4 hónapos lehetett, előtte 22-kor tettük le. Persze előtte többet aludt még. Egyébként is korainak tartom a 19 órát aludni, nyár van, meleg van, vidd sétálni akár este 8-ig.
2010. júl. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!