Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónaposn tenyleg túl sovány...

4hónaposn tenyleg túl sovány a babám? 4700gramm 63cm?

Figyelt kérdés
Ma egy anyuka a rendelőben kérdezte mennyi kg elmondtam és lesoványozták 2en nagyon rosszul esett
2019. márc. 6. 10:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lányom 4 hónapos lesz, ő 6 kiló felett van és 62 cm. Ehhez képest valóban soványka, de az én lányom meg picit pufika. Ráadásul koraszülött a tiéd, szóval ahhoz képest jól gyarapodik. A képen is látszik hogy szép nagy, széles a pocakja. Majd meghizik. Amig a védőnőt vagy az orvost nem aggaszja, addig ne foglalkozz másokkal.
2019. márc. 6. 14:23
 22/26 anonim ***** válasza:

4 hónapos lányom 7800 gramm és 66 centi. Én meg mindig azt hallgatom, hogy mekkora óriás bébi. Olyan is volt már aki elkezdte ecsetelni, hogy lehet lesz vagy 2 méter magas és, hogy milyen csúnya az egy nőnél...

Ne foglalkozz velük. Vannak ilyen emberek akiknek muszáj valamibe belekötni.

Az a lényeg, hogy védőnő és az orvos is azt mondja, hogy minden rendben van.

2019. márc. 6. 14:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Miért nem mondtad nekik, hogy foglalkozzanak a saját kölkükkel?? Bírom, mikor a másik történetérök a népnek fingja sincs, de azért leküzdhetetlen vágyat éreznek a beszólásra. Akármilyen bunkónak nézhettek volna, de megmondtam volna nekik, hogy foglalkozzanak a sajâtjukkal
2019. márc. 6. 15:19
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
A képet meg vedd le, mert ezen az oldalon is vannak olyan pedofilok, beteg állatok, akik babák, meg csecsemök képein élik ki magukat! Nem vicc! Én soha, még egy tetötöl talpig felöltözött családi képet se rakok ki Pl. Facebookra. Utolsó voltam
2019. márc. 6. 15:22
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
Szép, formás baba. Nem sovány, csak a sok kövér csecsemő mellett vékonyabbnak néz ki egy normál testalkatú baba.
2019. márc. 6. 18:04
 26/26 aaaaaaa ***** válasza:
Nem kell minden hülyével foglalkozni.
2019. márc. 6. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!